CHP MUHARREM AYI DOLAYISIYLA AŞURE DAĞITTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Teşkilatı, Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı.

17 Ekim 2016 Pazartesi 08:06
2420 Okunma
CHP MUHARREM AYI DOLAYISIYLA AŞURE DAĞITTI
banner15

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Teşkilatı, Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı.  

 

 

  Bilecik Belediyesi Aile Çay Bahçesi önünde kurulan standa CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, CHP Bilecik İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, CHP Bilecik Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Tennur Tutgun, CHP Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Deniz Esentürk, eski Bilecik Belediye Başkanı ve Bilecik Milletvekili Mehmet Seven ile çok sayıda partili katıldı.

 

 

  Aşure dağıtımı sırasında bir konuşma yapan CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Bilecik Teşkilatı olarak Muharrem ayı vesilesiyle aşure ikramında bulunmak istediklerini belirtti. Tüzün, “Burada ayrım yapmadık şehrin merkezinde, göbeğinde isteyen herkesin arzu ettiği şekilde çok sayıda bir hazırlık yaptık.

 

 

 Bu hazırlıkların spontane geliştiğini söyleyebilirim. Vatandaşımız geliyor, aşuresini alıyor, teşekkür ediyor. Biz de bu Muharrem ayı vesilesiyle hemşehrilerimizi hem de burada olmayıp da sizlerin aracılığıyla gazetelerinizde okuyan bütün hemşehrilerimizin Muharrem ayını kutluyorum. Muharrem Ayımız kutlu olsun” dedi.

 

 

  Ardından bir konuşma yapan CHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak Muharrem ayının önemine binaen aşureyle özdeşleşmiş olan bu ayda aşuremizi halkımızla paylaşmak düşüncesiyle bu standımızı açtık. Allah kabul etsin” ifadelerini kullandı.

 

 

Son Güncelleme: 17.10.2016 08:06
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKCHPAşure
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle