CHP'lİ KORKMAN ADAY ADAYLIĞI AÇIKLADI

 30 Mart 2019 günü yapılması planlanan yerel seçimler öncesi Bilecik Belediye Başkanlığı için aday adaylığının ilk resmi başvuru CHP'li Hüseyin Korkman'dan geldi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
08 Ekim 2018 Pazartesi 13:20
823 Okunma
CHP'lİ KORKMAN ADAY ADAYLIĞI AÇIKLADI
banner15

 30 Mart 2019 günü yapılması planlanan yerel seçimler öncesi Bilecik Belediye Başkanlığı için aday adaylığının ilk resmi başvuru CHP'li Hüseyin Korkman'dan geldi.

Korkmam aday adaylığı başvurusu sonrası CHP İl Başkanı binasında bir basın açıklaması yaptı. Açıklamasında Bilecik'te uzun zamandır çoğunluk olmadıklarını anlatan Korkmam sözlerine şöyle devam etti;

 "Ezilen, dövülen, öldürülen, haksızlığa ve şiddete uğrayan, işsiz kalan, yoksul ve yoksun kalan biziz ama uzunca zamandır çoğunluk değiliz. Ve yine biliyorum, benzemek üstünedir, azınlık ise benzememek üzerine. Ve bir şey daha biliyorum ki, o da dünyayı hep azınlık olanların değiştirdiği ve değiştireceği gerçeği. Biz azınlıktan olan, her şeye rağmen umudunu koruyan, herkes için güzel bir yaşam isteyen, eşitlikten, adaletten ve özgürlükten yana olan kocaman büyük bir aileyiz.

 Bu memleketin ve insanımızın hak etmediği kötü koşulları biz birlikte değiştireceğiz. Uzun bir zamandır ülkemizin ve bizler karanlık bir tünelin içindeyiz. Tünelin diğer ucunda ki ışığı görmek ve yakalamak için çırpınıyoruz. bu karanlığı ve içimizi acıtan şeyleri tekrar tekrar anlatarak bizi umutsuzluğa sürüklemek istemiyorum. Ancak; başta ülkemizin ekonomik ve politik sorunları, halkımızın geçim sıkıntısı, gençlerimizin eğitim sorunları gibi gerçekleri de ortaya koyarak çok uzun bir sorunlar listesi yapabiliriz. Ama bunlarda çözüm odaklı düşünmemizi geciktireceğinden bu düşünceden de uzaklaşmamız gerektiğini düşünüyorum. Yine bizler gayet iyi biliyoruz ki, bu tarafta başını alıp gitmiş utanç verici bir şaşa yaşanırken, bu şaşanın altında yoksulluk ve hatta açlıkla mücadele eden insanlarımız var. Bu hepimizin gayet iyi bildiği bir sorunları sıralayarak vakit kaybetmek yerine nasıl çözüm üretebiliriz bunu konuşalım istiyorum."

"'Herkes önce kendi kapısının önünü süpürmeli'"

Korkmam açıklamasında işe siyaset yapma biçimini değiştirmekle başlayacağını belirterek, "Maalesef yılardır muhalefette olanın etkisiyle, örgütler olarak çok yıprandığımızı, örselendiğimizi bir biçimde kendi içimizdeki ilişkilerimizin bizleri yorduğunu ve yorulduğumuzu biliyorum. Öncelikli olarak kendi yaralarımızı sarmak ve birbirimize inanmakla bunu yapabileceğine inanıyorum. Bu ülkeye ve insanımıza vaat ettiğimiz demokrasiyi, önce kendi içimizde eksiksiz ve tam olarak sağlamak zorundayız. Bunun da temeli yapacağımız yeni siyaset anlayışı ile olacaktır. Sahip olduğumuz ve olmaya devam edeceğimiz muazzam Atatürk ilke ve devrimlerimiz, adalet ve ortak aklı kullanarak bunu başarabileceğimize de gönülden inanıyorum. 'Herkes önce kendi kapısının önünü süpürmeli' özdeyişini bu günkü ortam için çok yerinde bir deyiş olarak kullanmamız gerektiğini de düşünüyorum.

 Önce yaşadığımız ilimizde bunu gerçekleştirmek için çalışmalıyız. İlimizin sorunlarını bilen, hızlı ve kalıcı çözüm üreten, Cumhuriyet Halk Partisi'ne özgü, sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışıyla hareket etmeliyiz. Sevgili yol arkadaşlarım, sizden daha fazlasını yapabilmek adına, ilimize, hemşerilerimize, hizmet vermek için, belediyecilik de biz de varız demek için Belediye Başkanlığı adaylığı için desteğinizi istiyorum. Hepinizi buraya kadar gelerek bizleri dinlediğiniz için teşekkür ediyorum. Tüm aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum" dedi.

Son Güncelleme: 08.10.2018 13:36
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selin hanım 2018-10-10 20:46:54

Benim belediye başkanı adayım Syn : Birkan TÜFEKÇİOĞLU

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle