CHP'Lİ ESEL'DE ŞOK İDDİA

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
08 Haziran 2018 Cuma 12:38
757 Okunma
CHP'Lİ ESEL'DE ŞOK İDDİA

  CHP Bozüyük İlçe Başkanı İhsan Esel, 24 Haziran seçim kampanyasıçerçevesinde AK Parti teşkilatının bilboardlara astığı afişlerde AK Parti’nin birinci sıra adayı, Bilecik eski Belediye Başkanı Selim Yağcı yerine ikinci sıra adayı Halil Eldemir ile Bozüyük Belediye Başkanı FatihBakıcı’nın fotoğraflarının yer aldığına dikkat çekerek, “Vatandaşlar, Selim Yağcı’dan utanıyorlar mı diye soruyor” dedi.

 Esel yaptığı açıklamada, Bozüyük caddelerindeki ilan panolarına AK Parti’nin 24 Haziran seçimleri için belirlediği slogan çerçevesinde, 'Vakit Bozüyük Vakti' yazılı afişler asıldığını belirtti. Bütün partilerin afişlerinde birinci ve ikinci sıra adayların isimlerinin yazıldığını vurgulayan Esel açıklamasında şunları söyledi:

“Siyasi teamül ve geleneklere göre afişlerde, propaganda malzemelerinde bütün adayların isimleri yazılır. En azından biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak bütün seçim çalışmalarımızda birinci ve ikinci sıra adaylarımız Sayın Yaşar Tüzün ile Sayın Faik Akarkarasu’nun ismi ve resmine yer veriyoruz. Ama Bozüyük caddelerine asılan AK Parti afişlerini görünce doğrusu merak ettim. Afişlerde, geçen dönem birinci sıradan Milletvekili seçilen ve bu seçimlerde ikinci sıradan aday gösterilen Sayın Halil Eldemir ile Belediye Başkanı Sayın FatihBakıcı’nın resimleri ve isimleri var.

 Ama Sayın Selim Yağcı’nın ismi de resmi de yok. Bozüyük’te yaşayan, Bozüyük’te oy verecek bir vatandaş olarak dikkatimi çekti. Hemşerilerimizin de dikkatinden kaçmamış. Acaba neden birinci sıra adayı, Bilecik eski Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın ismi ve resmi neden yok? Yanlış anlaşılmasın, başka bir partinin işine, iç işlerine karışmak gibi bir niyetim asla olamaz. Bozüyüklü hemşerilerimiz sordu,’“Selim Yağcı’nın ismini neden gizlemiş olabilirler, Selim Yağcı’dan utanıyorlar mı’ diye.Ben hemşerilerimizin sorularına cevap bulabilmek için bir vatandaş olarak soruyorum. “

Son Güncelleme: 08.06.2018 13:07
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle