CHP'DE İL BAŞKANLIĞI İÇİN O İSİM ÖN PLANA ÇIKIYOR

 Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Bilecik İl Başkanlığı seçimlerine sayılı günler kala il başkanlığı için en büyük adaylardan biri Cengiz Çevik olduğu iddia ediliyor. Çevik'in ise, bu göreve sıcak baktığı diğer bir iddialar arasında.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
18 Kasım 2019 Pazartesi 15:12
1309 Okunma
CHP'DE İL BAŞKANLIĞI İÇİN O İSİM ÖN PLANA ÇIKIYOR

 Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Bilecik İl Başkanlığı seçimlerine sayılı günler kala il başkanlığı için en büyük adaylardan biri Cengiz Çevik olduğu iddia ediliyor. Çevik'in ise, bu göreve sıcak baktığı diğer bir iddialar arasında.

 CHP Bilecik İl Başkanlığı seçimleri 2020'nin Şubat ayında yapılması beklenirken, 8 Kasım açıklanan seçim takviminin ardından partide şuan delege seçimlerine hız kesmeden devam ediyor. Delege seçimlerinin ardından ilçe ve belde başkanlığı seçimlerinin ardından il başkanlığı seçimleri gerçekleştirilirken, adayların içinde en kuvvetli isim kentte sigortacılık yapan Cengiz Çevik görünüyor.

 31 Mart yerel seçimleri öncesi şuan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'e yakınlığı ile bilinen genç ve başarılı iş adamı Çevik'e partililerinde adaylığı için olumlu baktığı öğrendi.

Son Güncelleme: 18.11.2019 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle