CHP ADAYI SEMİH ŞAHİN GÖREVE GELİRSE İŞÇİLERİN MAAŞINI DÜŞÜRECEK Mİ?

  31 Mart Yerel Seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Semih Şahin, göreve geldiğinde işçi maaşlarını azaltacak mı?

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
19 Mart 2019 Salı 13:02
1727 Okunma
CHP ADAYI SEMİH ŞAHİN GÖREVE GELİRSE İŞÇİLERİN MAAŞINI DÜŞÜRECEK Mİ?

  31 Mart Yerel Seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Semih Şahin, göreve geldiğinde işçi maaşlarını azaltacak mı?


  Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Nihat Can’ın başarılı çalışmalarına karşı yanlış ve haksız eleştiriler yapmaya devam eden CHP Belediye Başkan Adayı Semih Şahin’den ilginç ve eksik bilgi içeren açıklamalar geliyor. Bilecik’te gerçekleştirilen miting programında konuşan CHP Adayı Semih Şahin, Bilecik Belediye Başkanı olarak göreve geldiğinde işçilerin maaşını 2 bin 200 TL yapacağı şeklinde açıklamalarda bulundu.


 Oysaki hali hazırda Bilecik Belediyesi tarafından işçilere verilen maaşların sosyal haklar ve diğer ücretlerle birlikte en az 2 bin 400 TL civarında olduğu hatta bazı işçilerin 3 bin TL’ye yakın maaş aldığı bilgisi varken, Semih Şahin’in yaptığı ifadeleri araştırmadan ve bilgi sahibi olmadan konuştuğu şeklinde yorumlandı.


  Yaptığımız araştırmalara göre ve belediye meclisi kayıtlarında da olduğu üzere 15 yıl önce görevi CHP’li belediyeden alan AK Parti’nin o dönem 28 milyonluk borcu olan bir belediyeyi devraldığı ve Şişli Belediyesi örneğinde olduğu gibi o zamanki Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından işçilerin maaşının dahi verilemediği bir bütçenin varlığı da Bileciklinin malumu bir konu.


 Semih Şahin’in yapmış olduğu bu yöndeki yanlış bilgi içeren açıklamalar;  Partisi CHP Genel Başkanı Kemal  Kılıçdaroğlu’nun da kimi zaman eline verilen yanlış bilgilerle kamuoyuna açıklamalarda bulunduğu şeklindeki haberleri akıllara getirdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
che 2019-03-19 16:37:11

dogruda ak partılı olursan olur

Avatar
gökhan 2019-03-19 15:11:21

boş haber uzmanları bravooo alkışı hakettiniz

Avatar
misafir 2019-03-20 11:04:26

bilecik olay sizde bileciğin a haber i olma yolunda ilerliyorsunuz tebrikler.dünün chp lisi bugünün akp lisi

Avatar
Olayhaberçokbozdu 2019-03-19 23:47:42

Sevgili olay haber: çıkarlarınız çerçevesinde birilerine yaranma adına yaptığınız haberlerin içerikleri her geçen gün mantık dışı ucuz haberler halini alıp midemi bulandırıyor. Ara ara takip ettiğim haber sitenize objektif olmayan haber ve yorumlarınız sebebiyle artık girmeme kararı aldım. Şunu unutmayın ki gün gelir devran döner, güçler değişir, kişiler gelir geçer, çıkarlar biter gider siz kendi çizginize geri dönersiniz bu halinizi çabuk unutursunuz, ama biz unutmaz geri de dönmeyiz.

banner22

resim yükleresim yükle