BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI BİLECİK'TE

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcıları bir takım ziyaretler için Bilecik’e geldiler.

20 Temmuz 2017 Perşembe 14:51
682 Okunma
BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI BİLECİK'TE

  Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcıları bir takım ziyaretler için Bilecik’e geldiler. 

 

 

  Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, Ahmet Yeliz, Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Bayram Bilgin, Tolga Aral ve Büyük Birlik Partisi Bilecik İl Başkanı Murat Önal’ın bulunduğu ziyaret ilk olarak Bilecik Valisi Tahir Büyükakın’a oldu.

 

 

 Ardından basın mensuplarına açıklama yapan Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan Bilecik’te olmaktan memnun olduklarını belirterek,” Bilecik bizim Anadolu’daki devletleşmemizin kökü olarak görüyoruz, kaynağı olarak görüyoruz. Dolayısıyla bizim Büyük Birlik Partisi’nin de Bilecik’te teşkilatlanmasının burada güçlü bir teşkilat yapısına sahip olması da bizim çok önemsediğimiz bir konumuz olduğunu da belirtmek isterim.

 

 

  İnşallah bugün birkaç sivil toplum kuruluşunu ziyaret edeceğiz. Akşam da teşkilat mensubu arkadaşlarımızla genel bir istişare toplantısı yapacağız. Hem Bilecik’teki parti yapılanmasıyla ilgili, hem de ülke siyasetiyle ilgili görüş alış verişinde bulunacağız” dedi.

 

 

  “Devletin içerisinde terör örgütlerinin herhangi bir uzantısı bırakılmamalıdır”

 

  Hükümete seslenen Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yeliz ise, “Terör, özellikle PKK artık işi güvenlik güçlerinden çıkartıp devletin gencecik memurlarına da yönelmiş vaziyette. En son bir öğretmenimizi de maalesef katlettiler. Terörle ilintisi olan kim varsa, sadece FETÖ değil, bunun yanında PKK DHKPC ve diğer kimler irtibat halindeyse terör örgütleriyle onlarda devlet içerisinden bir an önce temizlenmeli ve devletin içerisinde terör örgütlerinin herhangi bir uzantısı bırakılmamalıdır. Günümüzün bir diğer sıcak gündemi de, Barzani’nin ve Talabani’nin özellikle Kuzey Irak’ta başlatmak istedikleri bir derin devlet kurma girişimidir. Irak’ın devlet bütünlüğünü riske atıp Irak’ın içerisinde eğer bu devlet kurma girişimleri başlatılırsa diğer grupların da gerek etnik, gerek mezhepsel temele dayanan grupların da devletleşme sürecindeki atacağı adımlar bölgemizde yeni kaoslara neden olacak, Suriye’nin durumu ortada. Allah korusun Ortadoğu’yu işin içerisinden çıkaramaz hale getirecektir. Biz uzun müddettir dostluk elimizi uzattığımız oradaki yöre insanının her türlü kültürel ve tarihsel birliğimiz olduğundan dolayı da dostluk elimizi uzattığımız Barzani’nin bir an önce aklını başına devşirmesini uzatılan bu dostluk elinin demir bir yumruğa dönmemesi için bir an önce akıllarını başlarına almalarını da kendilerine tavsiye ediyoruz” dedi.

 

 

“Türkiye’nin şemsiye görevini ciddiye alsın yoksa bölgesine büyük zararlar verir”

 

  Konuşmasının devamında Barzani’nin hiç kimsenin gazına, teşvikine gelip yarın utanacağı, yarın kendi halkını da bölgeyi de sıkıntıya sokacağı eylemlerden, hareketlerden uzak durması gerektiğini belirten Yeliz, “ Referandum adı altında başlatmaya çalıştığı 25 Eylül’de tarih olarak verdiği referandum tarihinden bir an önce vazgeçmesini, bölgenin uluslar arası güçlerin ortaya koymuş olduğu proje olan küçük devletçiklere dönüşmesi ve bu devletçikler üzerinden de daha rahat yenilir, yutulur hale getirilmesi projesine alet olmamasını da kendisine tavsiye ediyoruz. Özellikle Kerkük, Musul gibi Türkmen vilayeti olan alanlarda oldubittiye getirerek, oradaki yapıyı değiştirmeye çalışarak buraları da bu projeye dahil etmeye kalkması Türkiye’nin kesinlikle kabul edeceği bir şey değildir. Türk halkının dostluğunu, Türkiye’nin şemsiye görevini ciddiye alsın, aksi takdirde hem kendisine, hem halkına, hem de bölgesine büyük zararlar verir. Bugün 20 Temmuz, Kıbrıs’ın yıl dönümü. Kıbrıs bizim tarihimizde bir nevi bir mihenk taşıdır. Uzun yıllar toprak kaybetmiş olan Türk milletinin, Türk devletinin tekrar toprağına sahip çıkıp, toprağının üzerinde haklarını ilan etmesidir. Kıbrıs Rum kesimi bunu bir türlü hazmetmeyecek, biz istediğimiz kadar taviz verelim bu verdiğimiz tavizler onlara yetmeyecek. Ta ki kendi istedikleri Kıbrıs’ın tamamına hakim olana kadar bunu devam ettirecekler. Onun için bizim Kıbrıs’la ilgili çok fazla Türk Devleti olarak alana, topa girmemize gerek yok. Biz karar verecek olursak Kıbrıs’ın o bölümünü Türk Devleti’ne dahil etmemiz en doğru karar olacaktır diye düşünüyorum” dedi.

 

 

“65 ülkenin bir araya gelip bir koalisyon kurmasıyla kan ve gözyaşı dökme çalışmalarını görüyoruz”

 

  Yeliz konuşmasının devamında, 200 yıllık Batı Medeniyeti’nin bölgede dönem, dönem özellikle 200 yıl öncesinde birinci adımlarının, 100 yıl öncesinde de ikinci adımlarının atıldığı tarihi olayların bugün gene sırlarının dibinde olduğunu belirtti. Yeliz”  65 ülkenin bir araya gelip bir koalisyon kurmasıyla gene bu bölgede kan ve gözyaşı dökme çalışmalarının var olduğunu görmekteyiz. Bu kan ve gözyaşı dökmeye de Barzani’nin alet olmamasını ve Türkiye’nin himayesi ve güvencesi altında kalmasının da yararlı olacağını düşünüyoruz. Suriye ve Irak’ın da toprak bütünlüğünden yanayız. Bizler Büyük Birlik Partisi yönetim kadrosu olarak Türkiye’de bu Batı Medeniyeti adı altında dünyaya hakim olma mücadelesi veren finans kapital ve küreselleşme cemiyetinin yani vahşi kapitalizmin karşısında Türk- İslam Medeniyet projesini, Türk- İslam ülküsünü tekrar bu ülkeye yeni kodlarıyla ihya ve inşa ederekten kazandırıp bütün dünyaya da hediye etmek için yola çıkmış hareketiz.

 

 

 Büyük birlik partisi çeyrek asırlık siyasi hayatı boyunca hiçbir partinin karşıtı, yandaşı yada yeni kurulacak bir partinin omurgası olmak için siyaset yapan değil, büyük birlik partisi Türk- İslam ülküsünü hayata geçirmek için ve bu ülkünün önce milletimize,  bölgeye ve dünyaya sömürü düzeyinin karşısında haktan, adaletten ve adil paylaşımdan yana olan bir sistemi hediye etmek için kurulmuş bir partidir. İnşallah bizler Büyük Birlik Partisi olarak bu projenin yanında daha kısa vadede ülkemiz içerisinde politika yapmak ve bu politikayla da milletimizin huzurunu, güvenini ve değerlerini hakim kılıp daha mutlu yaşaması için politikalar üretiyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 20.07.2017 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle