“BU KEZ FARKLI OLACAK"

   Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı Seyfi Özgen düzenlediği basın toplantısında, "31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerle ilgili çalışmalarda Bilecik Belediye Başkanlığını On beş yıllık esaretinden kurtarmak ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla tekrar yönetmek adına hepimize zor bir görev düşeceği bilinciyle öncelikle başarılar diliyorum" dedi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
03 Kasım 2018 Cumartesi 16:08
627 Okunma
“BU KEZ  FARKLI  OLACAK"

   Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı Seyfi Özgen düzenlediği basın toplantısında, "31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerle ilgili çalışmalarda Bilecik Belediye Başkanlığını 15 yıllık esaretinden kurtarmak ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla tekrar yönetmek adına hepimize zor bir görev düşeceği bilinciyle öncelikle başarılar diliyorum" dedi.

CHP Bilecik İl Başkanlığında düzenlenen açıklayama CHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, belediye başkan aday adayları Hüseyin Korkman, belediye ve il genel meclis üyeleri, ile çok sayıda partili katıldı."

"AKP BELEDİYESİ NE ZAMAN SİZE FİKRİNİ SORDU"

Özgen burada yaptığı açıklamada belediyeye yüklenerek, "Bildiğiniz veya şimdi öğreneceğiniz üzere Bilecik Belediye Başkanlığına adaylık başvurumu Merkez İlçe Başkanlığımıza yaptım. Bazılarınızla birebir görüşmüş olmakla birlikte; hepinizi tek tek arayarak kendimi, görüşlerimi ve amacımı anlatma isteğime ne yazık ki kalan kısa süre elvermiyor. Bunun için sizden özür diliyorum.

 Dileğim bana omuz vermeniz, seçimlerden başarı ile çıkacağımıza inanmanız ve sokağınıza, mahallenize, kentinize ses vermenizdir. Bugüne kadar mevcut iktidarın belediyesi hep sizin adınıza karar verdi. Paylaşımcı, idealist ve Bilecikli olamadı.

 Bilecik neredeyse her açıdan kayırmaların ve tarihin kendisine yüklediği kimliğinin tek taraflı ve bilinçsizce şekillendirildiği bir on beş yıl yaşadı. AKP belediyesi ne zaman size, çocuklarınıza fikrini sordu. İhtiyaçlarınızı, taleplerinizi, dertlerinizi, hislerinizi dinledi.

 Şimdi lütfen kendinize sorun: Bilecik bu haliyle benim istediğim, planladığım ve çocuklarımın geleceğini hazırlayan bir kent olmaya hazırlandı mı, hazır mı?. Oysa Bilecik’in geleceği ile ilgili bütün kararlar en çok bizi, Bilecik yaşayanını ilgilendiriyordu.S ağlık için, eğitim için, çalışmak için, eğlenmek için, spor için gidiyoruz. Neden, çünkü hep gitmek zorunda bırakıldık. Hiçbir şey gelmedi, getirilmedi" dedi.

"SÖZ VERİYORUM, BU KEZ FARKLI OLACAK"

Özgen açıklamasında partililere seslenerek, "Aday belirlenmesi ile hepimizi zor bir süreç bekliyor ama bu süreç başlamadan aday olabilmem için size ihtiyacım var. Hep birlikte etkin ve yoğun olarak çalışmalara katılacağımız bir yerel seçim süreci bekliyor bizi.Şimdi yerel seçim sürecinin bir öncesindeyiz ve Belediye Başkanlığına partimizin adayı olarak gösterilebilmem için desteğinize ihtiyacım var.Kentim adına, partim adına, geleceğimiz adına sorumluluk almam gerektiğine inanarak Cumhuriyet Halk Partimize Bilecik Belediye Başkanlığına adaylık başvurumu yaptım.

 Şimdi sizden Başkan adayı belirlenmesi için bu karar sürecine katılmanızı, sorumluluk almanızı  ‘Olsam ne olur, olmasam ne olur’ demeden bana destek vermenizi istiyorum. Söz veriyorum, bu kez farklı olacak. Birlikte başaracağımıza inanıp aday olmam için gerekli desteği veriniz .Bazen çok şey değişir, ama hiç bir şey değişmez. Bazen de bir şey değişir, her şey değişir. Bu nedenle önce yüreğinize sonra sizlere sesleniyorum.  'Sen yoksan bir eksiğiz', takdir, karar ve sorumluluk sizindir" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle