BU HABERE, TÜM ADAY ADAYI OLMAYI BEKLEYEN BELEDİYE BAŞKANLARI ÜZÜLECEK

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, basın toplantısı düzenledi.

28 Ocak 2015 Çarşamba 14:19
4727 Okunma
BU HABERE, TÜM ADAY ADAYI OLMAYI BEKLEYEN BELEDİYE BAŞKANLARI ÜZÜLECEK

 Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)  Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, basın toplantısı düzenledi.

 

 

Düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, aday adayı olacak kamu görevlilerinin son istifa süresi 10 Şubat olduğunu ve Merkez Yürütme Kurulu’nda dün bir ilk yaşandığı söyledi.

 

 

ADAY ADAYLIKLARIYLA İLGİLİ İLKE KARARI

 

 Belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyelerinin de istifa etmemesi yönünde bir kararının benimsenmiş olduğunu belirten Atalay, “Parti teşkilatlarıyla ilgili bir ilke kararı aldık ve kongrelerde gerek teşkilat başkanları, gerek yönetimdekiler aday adayı olmak için istifa etmesinler. İstifa edecek olanlar, buralara aday olmasınlar şeklinde bir ilke kararı açıkladık. Dolayısıyla bu anlamda parti teşkilatlarında bir istifa beklemiyoruz. Dünkü MYK toplantısında da seçimler için partili belediye başkanlarının, belediye meclisi üyelerinin ve il genel meclisi üyelerinin de istifa etmemesi yönünde bir ilke kararı alındı” dedi.

Son Güncelleme: 28.01.2015 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle