BİR ARAYA GELDİLER

 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili 60 milletvekilleriyle bir araya gelirken, bu milletvekilleri arasında Selim Yağcı'da yer aldı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
04 Temmuz 2019 Perşembe 14:48
2130 Okunma
BİR ARAYA GELDİLER
banner15

 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili 60 milletvekilleriyle bir araya gelirken, bu milletvekilleri arasında Selim Yağcı'da yer aldı.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen programda 22 ilden 60 milletvekiliyle kahvaltıda buluştu. Parti genel merkezine girişte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi tartışmalarına ilişkin, “Bu kadar abartılacak radikal değişiklikler olacak şeklinde bir beklentiyle bunu değerlendirmek doğru değildir. Sadece sisteme ilişkin bir değerlendirmedir. Bu çok doğal bir şeydir” ifadelerini kullandı.



Revizyon kelimesinin yanlış anlaşıldığını kaydeden Bostancı, şunları söyledi:

“Revizyon kelimesi biraz da yanlış kullanılıyor, kastedilen değerlendirmedir. Yoksa sisteme ilişkin verilerin değerleri görülmeden afaki bir takım sonuçları şimdiden söylemenin manası yok. Sistemin bir yıllık uygulamasına ilişkin bir değerlendirmedir. Bunu 2 yılda yapar, 3 yılda yapar, her yıl yapar, 4 yılda bir yapabilir. Dolayısı ile mesele uygulamanın değerlendirilmesidir.”Partili cumhurbaşkanı ile ilgili soruya ise Bostancı, “Bu tür sorular burada ele alınması gereken veya yöneltilecek sorular değil” cevabını verdi.



“Cumhurbaşkanımıza bu fırsatı verdiği için teşekkür ediyorum”

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında milletvekilleri olarak istişare ve değerlendirme toplantısı yaptık.Gelişmelere ve şehrimize ilişkin görüşleri paylaştık. Cumhurbaşkanımıza bu fırsatı verdiği için teşekkür ediyorum" dedi.

Son Güncelleme: 04.07.2019 14:49
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
geç bunları 2019-07-04 17:22:18

milletin hayat pahalılığından canı çıkmış benzin 7 tl yi geçmiş siz hala şov peşinde.ak parti bitti artık imamoğlu geliyor gümbür gümbür.boşa attığın asfaltları da anlat.israf israf...

Avatar
Osmaneli desem yeter 2019-07-04 23:29:07

Selim bey kendinle degil milletle konus cumhurbaskanina bilecigi anlat seni zaten biliyoruz hani hatirlatayim sizin kimliginiz MILETVEKILI idi yanlisvhatirlamiyorsam....

Avatar
misafir 2019-07-04 16:50:55

ne alaka sanki görüştüler abartma

Avatar
serkan 2019-07-04 21:42:47

gulmek sana yakısır selım bey

Avatar
yolcu 2019-07-05 00:35:17

yolcuysa abbas bağlasan durmaz.

Avatar
haram olsunn 2019-07-05 09:30:34

yemekler sonra caayyy ohh keyfe bakkk reklamm bosver vekilimm bilecik sorunları anlatttt

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle