BİLECİK'TEN MUHARREM İNCE'YE DESTEK

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin bağış talebine karşılık veren Bilecik'te CHP seçmeni, banka önünde sıraya girerek bağış yaptı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
24 Mayıs 2018 Perşembe 16:30
993 Okunma
BİLECİK'TEN MUHARREM İNCE'YE DESTEK

 CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin bağış talebine karşılık veren Bilecik'te CHP seçmeni, banka önünde sıraya girerek bağış yaptı.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, bir mitinginde 'Ateşleyin bakayım, hepiniz 5 TL, 10 TL ne varsa yatırın' diyerek seçmenlerinden bağış istemesi, Bilecik'te CHP seçmenini ve parti yönetimini harekete geçirdi. Bağış için CHP Bilecik Milletvekili 1'inci sıra adayı Yaşar Tüzün, İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, Merkezi İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan ve bir grup partili il binası önünde bir araya geldi. Kalabalık il binası önünden Atatürk Bulvarı üzerindeki İş Bankası şubesine yürüdü.

"Bu sayının 100 binleri geçmesini bekliyoruz"

 Burada bir açıklama yapan CHP Bilecik Milletvekili 1'inci sıra adayı Yaşar Tüzün, "24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimleri ile ilgili biliyorsunuz yasa gereği Cumhurbaşkanı adaylarının kampanyaları yürütebilmesi için he Cumhurbaşkanı adayının ayrı bir bağış hesabı söz konusu. Siyasi partiler kendi adaylarını göstermiş olsalar bile partilerinden herhangi bir yardım yapmaları söz konusu değil. Dolayısıyla kanunu dikkate alarak bizim Cumhuriyet Halk Partisinin adayı ve Yalova milletvekilimiz olan Muharrem İnce Bilecik merkez ilçe teşkilatı ve üyeleri olarak bağış kampanyasına katkıda bulunmak üzere bankamıza gelmiş bulunuyoruz.

 Bu kampanyanın öncelikle Muharrem İnce’ye, partimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bugüne kadar birçok partili arkadaşımız vatandaşımız, esnafımız, yurttaşımız ülkenin birçok illerinde ve ilçelerinde kampanyaya bağışta bulundular, bundan sonra da bulunmaya devam edecekler. Bu kampanyanın ana teması miktarın ne kadar olduğu çok önemli değil, 5 TL’den 13 bin TL’ye kadar bağış yapılabiliyor. Dolayısıyla bizim parti olarak buradaki amacımız sadece katılım sayısını arttırabilmek. Meblağın hiç önemli olmadığını bu güne kadar ki rakamlara baktığımızda şuanda Türkiye genelinde 30 bine yakın vatandaşımız bağışta bulunmuş.

 Şimdi bu sayının 100 binleri geçmesini bekliyoruz. Biz de merkez ilçenin Cumhuriyet Halk Partisinin üyeleri olarak bugün buraya geldik az sonra gişeye geçeceğiz. Bağış kampanyasına katkıda bulunacağız. Ben gerek laik demokratik çağdaş demokrasi anlayışı adı altında ülkede yaşamak isteyen tüm vatandaşlarımızı bu kampanyaya desteğe ve katkıya bekliyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle