BİLECİK SİYASET TARİHİNDE BİR İLK YAŞANDI

30 mahalli idareler yerel seçimlerinin ardından Bilecik siyasetinde bir ilk yaşandı.

07 Nisan 2014 Pazartesi 13:17
2229 Okunma
BİLECİK SİYASET TARİHİNDE BİR İLK YAŞANDI

30 mahalli idareler yerel seçimlerinin ardından Bilecik siyasetinde bir ilk yaşandı.  

  Bilecik’in İnhisar ilçesinden Ak Parti’den İl Genel Meclis Üyeliğine seçilen Nihal Arslan Bilecik İl Genel Meclisi ilk bayan üyesi olarak tarihe geçti.

  Bugün yapılan İl Genel Meclisi toplantısında, Meclis Başkanlığı Katip Üyeliğine, ardından yapılan komisyon üyeliklerinde ise, Plan ve Bütçe Komisyonu, Sanayi ve Ticaret Komisyonu, Tarım ve Hayvancılık Komisyonu üyeliklerine de seçilerek Bilecik siyasetinde bir ilki gerçekleştirmiş oldu.

 

  Yapılan toplantının ardından görüşlerinin aldığımız Nihal Arslan, “Ben bayanları temsilen bu mecliste yer almak istedim. Belediye Başkanlığı ya da diğer şeylerde değil İl Genel Meclisi’nde bayanları temsilen birsinin olmasının düşündüğüm için burayı tercih ettim. Nasip kısmet olursa da en iyi şekilde temsil etmek istiyorum” diye belirtti.


Son Güncelleme: 07.04.2014 13:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle