BİLECİK MERKEZ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ BELLİ OLDU

   Bilecik'te dün yapılan seçimin resmi olmayan sonuçlarına göre CHP'nin 15 isim Belediye Meclisinde yer alacak. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
01 Nisan 2019 Pazartesi 15:11
3579 Okunma
BİLECİK MERKEZ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ BELLİ OLDU

   Bilecik'te dün yapılan seçimin resmi olmayan sonuçlarına göre CHP'nin 15 isim Belediye Meclisinde yer alacak. 

  38 bin 977 seçmenli Bilecik merkezde 33 bin 472 seçmen sandığa gitti. 119 sandıkta 79 oyun geçersiz sayıldığı seçimlerden Millet İttifakı'nın adayı CHP'li Semih Şahin, 16 bin 453 oy Bilecik Belediye Başkanı seçildi. Bu sonuçlara 12 üye 3 kontenjan ile 15 sandalyeye sahip olan CHP'de kontenjan olarak Ahmet Gürses, Melek Mızrak Subaşı ve Muharrem Tüfekçioğlu yer aldı. Belediye meclisi ise; Hüseyin Yıldız, Ali Olcay, Semih Tuzak, Mustafa Sadık Kaya, Nurten Bilecikligil, Soner Olgun, Selami Tine, Birsen Okutan, Cebir Sağlam, Birol Ünsal, Ahmet Korkmaz, Bülent Kaya isimler yer aldı.

  AK Parti 10 sandalyede kaldı

  3 dönemdir AK Parti belediyesi tarafından yönetilen Bilecik merkezde mevcut başkan Nihat Can, 13 bin 656 oy aldı. Bu sonuçlara göre belediye meclisine Nusret Dahil, Akın Atakan, Gülcan Namal, Hamdi Salt, Hasan Cinit, Sezer Sargıl, Çetin Kaya, Muhammet Karadayı, Turgay Yıldız, Köksal Arslan isimleri yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle