BAŞKANIN İLK İCRAATI T.C. İBARESİNİN KOYDURMAK OLDU

30 Mart seçimlerinde Söğüt Belediye Başkanı olan Halil Aydoğdu ilk icraatını yaptı.

11 Nisan 2014 Cuma 10:56
1450 Okunma
BAŞKANIN İLK İCRAATI T.C. İBARESİNİN KOYDURMAK OLDU
banner15

30 Mart seçimlerinde Söğüt Belediye Başkanı olan Halil Aydoğdu ilk icraatını yaptı.  

  Osmanlı'nın kuruluş yeri ve ilk başkenti olan Bilecik'in Söğüt ilçesi siyasi partiler için çok önemli bir konumdaydı. Tüm siyasi parti liderleri Söğüt Belediyesi'ni almak için ellerinden gelen çalışmaları yaptılar. 30 Mart seçimlerinde 2 dönem önceki Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, bu seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) 5 yıl aradan sonra aday oldu ve kazandı. Aydoğdu'nun mazbatasını aldıktan sonra ilk icraatı ise Söğüt Belediyesi tabelasına TC ibaresini yeniden yazdırmak oldu. Geçtiğimiz hafta sekreter odasındaki kameranın kaldırılması yönünde talimat da veren Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, bu davranışlarından dolayı vatandaşların memnuniyeti ile karşılandı.

  Başkan Aydoğdu'nun sosyal medya sayfasında yapılan eski ve yeni tabelanın bulunduğu paylaşım 20 bin beğeniye ulaşırken, Aydoğdu'ya yüzlerce tebrik mesajı geldiği belirtiliyor.

Son Güncelleme: 11.04.2014 10:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle