BAŞKAN YILDIRIM ÜNİAK ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, il gençlik kolları bünyesindeki Gençlik Üniversite Birimi (ÜNİAK) üyeleriyle bir araya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
15 Ekim 2021 Cuma 12:36
121 Okunma
BAŞKAN YILDIRIM ÜNİAK ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, il gençlik kolları bünyesindeki Gençlik Üniversite Birimi (ÜNİAK) üyeleriyle bir araya geldi. 


İl Başkan Yıldırım AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Karadayı ile birlikte kentte gelen ve ÜNİAK'a üye olan üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Samimi ve sohbet havasında geçen buluşmada Başkan Yıldırım, “Geleceğimiz, umudumuz, istikbalimiz olan, yeni Türkiye'nin neferleri genç kardeşlerimizle beraber olmaktan, bir araya gelip fikir alış verişinde bulunmaktan memnuniyet duydum” ifadelerine yer verdi.
 


"Ulaşılmadık genç bırakmayacağız"
Başkan Yıldırım, partisinin geçlerin düşüncelerine önem verdiğini belirterek, “Gençlere önem veren bir partiyiz. 2023 hedeflerinin son virajında ulaşmadık genç bırakmayacağız. Bizler bu gençlere güveniyoruz. Bu kadroda yer alan gençlerin kentte önemli işler yapacağına inanıyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle