BAŞKAN YILDIRIM ÜNİAK ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, İl Gençlik Kolları bünyesindeki AK Parti Gençlik Üniversite Birimi (ÜNİAK) üyeleriyle bir araya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
09 Aralık 2021 Perşembe 12:48
46 Okunma
BAŞKAN YILDIRIM ÜNİAK ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, İl Gençlik Kolları bünyesindeki AK Parti Gençlik Üniversite Birimi (ÜNİAK) üyeleriyle bir araya geldi.


İl Başkanı Yıldırım, AK Parti Bilecik İl Başkanlığı, toplantı salonunda, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde öğrenim gören AK Partili gençlerle bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu. Samimi sohbet havasında gerçekleşen buluşmada Başkan Yıldırım, “Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan yatırımları katlayarak hayata geçiriyorsak; her hedefimize başarıyla ulaşıyorsak genç ve dinamik kadrolarımız sayesinde.

Bu toprakların vatan yapılışında; diriliş, kurtuluş ve kuruluşumuzda gençlerin imzası var. Geleceğin inşasında da sizlerin imzası olacak. İşte bu nedenle, AK kadrolarda gençlerin sesi güçlü, yetkileri büyüktür” diye konuştu.
Öte yandan Başkan Yıldırım, öğrencilerin istek ve sorunlarını dinleyerek merak ettikleri sorulara cevap vermesi üzerine görüşme sonlandı.

Son Güncelleme: 09.12.2021 13:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle