BAŞKAN YILDIRIM ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
15 Kasım 2021 Pazartesi 14:50
70 Okunma
BAŞKAN YILDIRIM ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

 AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi.


Pelitözü Gölpark’ta gerçekleşen programda AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri şehit ve gazi aileleriyle kahvaltıda buluştu. Vatan korumak için şehit ve gazi olanların haklarını asla ödeyemeyeceklerinin altını çizen Başkan Serkan Yıldırım, “Güzel bir pazar gününde gazilerimiz, şehit ailelerimiz ve yakınları ile kahvaltı programında bir araya geldik. Sizlerle birlikte olmaktan onur duyuyorum. Sizler bizim en önemli misafirlerimizsiniz. Aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin değerli aileleri sizler bizlerin emanetisiniz. Başta devletimiz ve milletimiz olmak üzere bizler, sizlerin kıymetini her daim bileceğiz ve asla unutmayacağız, her zaman yanınızda olacağız. Türk milleti, vatanı için bayrağı için canını vermekten hiçbir zaman çekinmemiştir. Bugün burada bir araya gelebiliyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Bu toprakları bizlere vatan yapanlara, onların yakınlarına, kahraman gazilerimize hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Şehide saygı vatana saygıdır, şehidine, gazisine sahip çıkmayan vatanına hiç sahip çıkamaz" dedi.


Öte yandan Yıldırım, tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi ve programa katılan tüm gazi ve şehit ailelerine teşekkür etti. Başkan Yıldırım’ın tek tek masaları gezerek şehit ve gazi aileleriyle özenle ilgilenmesi dikkatlerden kaçmadı.


Gördükleri ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getiren şehit ve gazi aileleri, özel günler haricinde normal günlerde dahi unutulmadıkları için kendilerini değerli hissettiklerini ifade ettiler. Kahvaltının ardında hatıra fotoğrafı çektirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle