BAŞKAN YILDIRIM, “BÜYÜK TÜRKİYE HEDEFİNE ULAŞACAĞIMIZA İNANCIMIZ SONSUZDUR”

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
13 Ekim 2021 Çarşamba 12:36
81 Okunma
BAŞKAN YILDIRIM, “BÜYÜK TÜRKİYE HEDEFİNE ULAŞACAĞIMIZA İNANCIMIZ SONSUZDUR”
banner15

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.


AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım başkanlığında parti binasında yapılan toplantıya Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ve yönetim kurulu üyeleri eksiksiz katıldı. Toplantı sonrası kısa bir değerlendirme yapan İl Başkanı Yıldırım, “Pazaryeri Belediye Başkanımız Zekiye Tekin’ in katılımlarıyla il yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.

Milletimize hizmet yolunda bıkmadan, usanmadan, rehavete kapılmadan ‘İnandığın Yolda Yürü’ diyerek 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize ulaşacağız. 2023 hedeflerine daha sağlam adımlarla ulaşmak için yenilenmeli ve tazelenmeliyiz.

Dün olduğu gibi yarın da el ele omuz omuza çalışmaya devam etmeliyiz. Tek vücut halinde hareket ederek birlik ve beraberlik içinde büyük Türkiye hedefine ulaşacağımıza inancımız sonsuzdur” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 13.10.2021 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle