BAŞKAN YAĞCI, EŞİ VE OĞLU İLE BİRLİKTE OYUNU KULLANDI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, eşi Fatma ve oğlu Emin Yağcı ile birlikte oyunu kulandı.

01 Kasım 2015 Pazar 11:35
1511 Okunma
BAŞKAN YAĞCI, EŞİ VE OĞLU İLE BİRLİKTE OYUNU KULLANDI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, eşi Fatma ve oğlu Emin Yağcı ile birlikte oyunu kulandı.

 

  

  Yağcı ailesi, 1 Kasım 2015 Türkiye Genel Seçimlerinde oyunu Malhunhatun İlkokulu 1005 nolu sandıkta kullandı. Kullandığı oy sonrası okuldaki diğer sandıkları gezen Yağcı, sandık görevlilerine “İyi çalışmalar” diledi. 1 Kasım seçimlerini ülkeye, Bilecik'e ve dünyaya hayırlı uğurlu olmasını Cenabı-ı Haktan temenni eden Yağcı, “Gerçekten hem istiklalimiz için hem istikbalimiz için ülkenin ve dünyanın hassas olduğu bu süreçte bugün yapılan genel seçimleri son derece önemli. 

 

 

 Ülkemizde 7 Haziran’dan sonra oluşan sosyal ve psikolojik atmosferin aynı zamanda ekonomik sıkıntıların hafifletilmesi için ortadan kalkması için ülkemizin istikrara ihtiyacı var ve istikrar aynı zaman da başlangıçta da belirttiğim şekilde hem istikbalimiz için hem istiklalimiz için son derece önemli.

 

 

 Umarım halkımızın sağduyusu böyle kritik zamanlar da her zaman çalmıştır. Bu seçim sonuçlarından sonra da akşamleyin açıklandığında kesinleştiğinde ülkemizin istikrarı konusunda sonuç ortaya çıkar ve bundan da kazanan halkımız olur ülkemiz olur ve Türkiye olur. Hep birlikte gelecek yarınlara emin adımlarla yürümeye devam ederiz” dedi.

 

 

  “MİLLETİMİZİN VERMİŞ OLDUĞU KARAR HER ZAMAN DOĞRUDUR”

 

  Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan da her zaman gurur duyduğunu belirten Yağcı, “Ama şunu da unutmayalım. Burada olumsuz bir sonuçta çıksa, yani olumsuz sonuç derken istikrar noktasında tek parti iktidarda çıkmasa da milletimizin vermiş olduğu karar her zaman doğrudur. Biz AK Parti olarak başlangıçta bunu ifade ettik. Demokrasinin de başka anahtarı yok. Demokrasinin anahtarı sıkıntı olduğunda toplumun sorunlarını çözüm noktasında seçimlerde 7 Haziran sonrasında meclis bu sorunları çözemedi.

 

 

 Bugün yine halkımızın hakemliğine başvurduk. Ama siyasi vergiler makamlar çıkan sonuçları eğer iyi değerlendirdiyseler bugün 1 Kasım da inşallah istikrarlı yönelik olarak bir sonuç çıkacak. Bu zamana kadar olduğu gibi halkımızın verdiği vereceği her kararda doğru karar olduğuna inanıyoruz. Demokrasiye inanıyoruz.

 

 

 Halkımıza milletimize güveniyoruz inanıyoruz. Bu ülkede yaşamaktan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan da her zaman gurur duyuyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde nice böyle güzel demokrasi günlerinin de buluşmayı cenabı hak bizlere nasip etsin diyorum hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

 

 

  Yağcı, kendisi gibi aynı okulda aynı zamanda oy kullanan CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ile de bir süre sohbet etti.

 

Son Güncelleme: 01.11.2015 11:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle