BAŞKAN ŞAHİN, "YARIN SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ"

İYİ Parti Bilecik İl Başkanı Halil Şahin ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Can Kılınç, sitemiz sahibi İbrahim Rafet Sünetci'yi ziyaret etti.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
18 Haziran 2021 Cuma 17:12
348 Okunma
BAŞKAN ŞAHİN, "YARIN SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ"
banner15
banner18

İYİ Parti Bilecik İl Başkanı Halil Şahin ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Can Kılınç, sitemiz sahibi İbrahim Rafet Sünetci'yi ziyaret etti.

Başkan Şahin, parti çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunurken, erken seçime ilişkinde açıklamada bulundu. Şuan önlerinde seçim varmış gibi çalıştıklarını ve yeni normalleşme ile birlikte iş yerlerini açan esnaflara yönelik ziyaret gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Şahin, “İYİ Parti Bilecik İl Başkanlığı olarak pandemiden sonra gelişen süreçte esnafımızın ve mağdur olan vatandaşlarımızın dertlerini dinleyip genel merkezimiz ile bu problemleri istişare ettik. Esnaf ziyaretlerimizi tamamladık. Sonrasından da sendika başkanlıkları, oda temsilcikleri ve şehrimizin güzide basın temsilciliklerini ziyaret edip bunlara ilişkin gerekli bilgileri vermek istedik” dedi.

“Seçimin 2022 yılının başlarında olacağını düşüyorum"

Son zamanlarda sıkça dile getirilen erken seçime ilişkinde açıklama yapan Başkan Şahin, iktidarın her ne kadar erken seçime sıcak bakmadığını söylese de, bu talebin kendilerinden geleceğini vurguladı. Başkan Şahin, “Erken seçim 2021 Kasım gibi tahmin edilen bir süreçtir. Fakat dediğim gibi tahmin üzerinden konuşuyorum. Fakat öyle bir şey olduğunu zannetmiyorum. Seçimin 2022 Mart-Nisan arası olabileceğini tahmin ediyorum" dedi.

Son Güncelleme: 18.06.2021 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükleresim yükle