BAŞKAN AK PARTİ'DEN İSTİDA ETTİ

Bilecik'te AK Partili İl Genel Meclis Başkanı partisinden istifa etti.  

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
07 Şubat 2018 Çarşamba 14:09
2147 Okunma
BAŞKAN AK PARTİ'DEN İSTİDA ETTİ

  Bilecik'te AK Partili İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler partisinden istifa etti.  


 Sertler, İl Genel Meclisi Şubat ayı 5'inci oturumunda partisinden istifa ettiğini açıkladı. Oğuz Sertler İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Herkes için hayırlı olsun öncelikle. Kendi isteğimle Adalet ve Kalkınma Partisinden bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. Şimdi dilekçelerimi de gerekli kurumlara göndereceğim. İlk olarak İl Genel Meclisi Şubat ayı son oturumunda istifa konusunu meclis üyesi arkadaşlarımla paylaşmak istedim. O yüzden mecliste ifade ederek, arkadaşlara bildirdim. Belli bir dönem görevime Meclis Başkanlığına devam edeceğim. Ondan sonraki süreçte de oturur değerlendiririz bakarız. Ama şuan için bir şey söylemek çok erken olur diye düşünüyorum. Herkes için tekrar hayırlı olsun. Biz işimizin başındayız. Görev süreci boyunca da görev alanı içinde hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.
 


  Öte yandan Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler, 2017 şubat ayında partisi tarafından 1 yıl geçici ihraç cezası ile cezalandırılmıştı.

Son Güncelleme: 07.02.2018 14:25
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bozüyük lü 2018-02-07 16:25:37

Zaten kovulmuş tu ne istifası

Avatar
BOZÜYÜKLÜ 2018-02-07 16:29:27

ZATEN KOVULDU LAF EBELİĞİ YAPIP DURMAYIN SEKSENLERİN GAZETECİĞİLİNİ VEDE SİYASETİNİ YAPMAYIN

banner22

resim yükleresim yükle