BAŞARININ MİMARLARI KONUŞTU

AK Parti Bilecik İl Başkanı Kadir Bayrak, “Türkiye 2 Kasım itibariyle huzur ve barış içerisinde bir güne uyanmıştır. Bütün vatandaşlarımız kazanmıştır ve bu milletimizin zaferidir” dedi.

04 Kasım 2015 Çarşamba 10:25
1083 Okunma
BAŞARININ MİMARLARI KONUŞTU
banner15

 AK Parti Bilecik İl Başkanı Kadir Bayrak, “Türkiye 2 Kasım itibariyle huzur ve barış içerisinde bir güne uyanmıştır. Bütün vatandaşlarımız kazanmıştır ve bu milletimizin zaferidir” dedi.  

 

 

  Bayrak, AK Parti Bilecik İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıda 1 Kasım seçimlerini değerlendirerek, seçimlere ülke genelinde yüzde 85, Bilecik’te ise yüzde 90 katılım oranıyla gerçekleştiğini belirtti. Bayrak, ”Böyle yüksek bir katılım oranıyla huzurlu ve sağlıklı seçimler yapabilmesini Türkiye'nin en büyük kazanımlarından biri olarak gördüğümüzü belirtmek isterim. Neredeyse bir kaç saat içerisinde Türkiye'de seçim neticesinde olması ve bu seçim sonuçlarının ufak tefek itirazlar hariç genel kabul gören genel onay alan ve hiç bir sıkıntıya mahal vermeyecek şekilde açıklanmış olması da önemlidir.

 

 

 Hemen her parti bu sonuçların sağlıklı sonuçlar olduğunu ve bu çerçevede teşekkül ettiğini kabul etmiş bulunuyorum. Bu da yine demokrasimizin gücünü göstermesi bakımından önemlidir. Seçim sonuçları hem demokrasi tarihimizin hem de dünya siyasi tarihi açısından açık bir zaferdir. Genel de iktidar partileri iktidar da zayıflar oy kaybeder. Muhalefet partileri ise güçlenir. Fakat AK Parti dünya tarihinde istisnai bir şekilde iktidardayken gücünü koruyan hatta gücünü artıran bir parti olmuştur.

 

 

 Milletle kurduğumuz ilişki bakımından daha büyük bir tevazuyla daha çok çalışarak her kesim de daha eşitlikçi daha özgürlükçü bir teşkilat kurarak Türkiye'nin toplumsal barışını her zaman en yüksekte tutmaya çalışarak ve formları kesintisiz bir biçim de devam ettirerek ve en önemli şeyi birlik beraberlik ve dirlik içerisinde Bilecik ve ülkemiz için 2023 hedefine ulaşmak amacıyla önümüz de ki siyasi süreci sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi.

 

 

“1 KASIM ÜLKEMİZİN MEDENİYET YOLCULUĞUNDA ÇOK ÖNEMLİ BİR SÜREÇTİ”

 

  Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ise, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye'nin medeniyet yolculuğunda çok önemli bir süreç olduğunu ifade ederek sözlerine şöyle devam etti;

 

 

  “7 Haziran ile oluşan bu yolculukta bazı tereddütler vardı. Açık konuşmak gerekirse bunlara siyasetçiler ve siyaset çözüm bulamadı. Bu yürüyüşün devamı noktasında ve milletimizin hakemliğine başvuruldu ve milletimiz de söz ve karar milletin diyerek kendisi adına mutlaka doğru olan kararı verdi ve bu yolculukta özellikle 2023 Türkiye'sine giderken Cumhuriyetimizin 100. Yılına giderken bu yolculuğa ülkemizin medeniyet yolculuğuna AK Parti kadrolarıyla birlikte yürüme kararını bildirdi ve bunu çok net açık bir şekilde bildirdi. Gerçekten biz 7 Haziran’dan itibaren başlarken Yeni Türkiye dedik.

 

 

 Yeni Türkiye'nin insanları da vatandaşları da bu noktada çok net ve önümüzü açabilecek derece de önemli bir karar verdi. Öncelikle 1 Kasım seçimlerinde milletimizin vermiş olduğu bu karar hepimiz açısından ve dünya açısından hayırlı uğurlu olsun diyorum. Yönetimimize vermiş olduğu bu desteğe canı gönülden teşekkür ediyorum. Milletimiz sağduyusunu ve konulara hakimiyetini her zaman olduğu gibi yine bariz bir şekilde ortaya koydu. Memleketimizin geleceğini aydınlattı. Tabi  Başkanımızın dediği gibi, Genel Başkanımızın ifade ettiği gibi bu seçim kaybedeni olmayan bir seçim. Türkiye'nin ve her bir vatandaşımızın kazandığı bir seçim. Onun için bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe, aramızdaki farklılıkları sorun yapmadan onları bir zenginlik kabul ederek ülkemizi Cumhuriyetimizin 100. yılına emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz.”

 


 

  “BU ZAFER MİLLETİMİZİN ZAFERİ”

 

  Son olarak söz alan AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye demokrasi açısından çok önemli bir seçim olduğunu aktardı. Bilecik'te yüzde 90’dan fazla katılımla demokrasiye olan inancını da Türkiye ortalamasından yukarı tutuna Bileciklilere teşekkür eden Eldemir, “Türkiye genelinde bir kaç saat içerisinde bütün sandıkların neticesini sağlıklı bir şekilde veren başta bizim partimizin temsilcisi olmak üzere tüm siyasi partilerin sandık başındaki temsilcileri ve müşahitlerine de özellikle teşekkür ediyorum.

 

 

 Şunu özellikle vurgulamamız lazım, AK Parti toplumsal talebe toplumsal isteklere cevap veren bir parti. Bunu açık ara farkla aldığı oyla gösterdi ama bundan daha önemlisi de toplumsal meşrutiyetinin olması, toplumun merkezi olması. Şuan itibari ile seçim tablolarına baktığımız zaman 3 ilin dışında Türkiye'nin bütün vilayetlerinde milletvekiline sahip olması her kesimden destek alıyor olması bu toplumsal meşrutiyeti de göz önüne getiriyor. Bu da AK Parti'nin toplumsal çimentosu siyasetin merkezi olduğu anlamına geliyor.

 

 

 Biz sadece bize destek verenlerin değil, toplumdan gelecek her talebe cevap verme üzerine hizmet üreterek milletimizin rızasını kazanarak, hakkın rızasına talep olmuş bir ekibiz. Kimse kendini ötekileştirmesin. Kimsede bir başkasını ötekileştiremeyecek. Bu ülkede herkes birinci sınıf vatandaşı olacak, yaşamaya da devam edecek. Hizmet üretmeye de devam edecek. Bu ülkeyi 2023'lere 2053'lere ve farklı siyasi düşüncelere de sahip olsak da hep birlikte götüreceğiz. Sonuçta hepimizin amacı bu ülkeye en güzel şekilde hizmet etmek. Bu arada seçim gezilerimize de başladık. Seçim teşekkür gezilerimize. Hafta sonuna kadar da bütün ilçelerimizi ziyaret ederek hemşehrilerimize teşekkür edeceğim. Çünkü bu zafer milletimizin zaferi, Bileciklilerin zaferi, Türkiye'de aziz milletimizin zaferi. Ama bu kadar güzel bir tabloda da bir o kadar bu güzelliklerle beraber bizim sorumluluklarımız artıyor. Bunun da farkındayız. İnşallah önümüzdeki süreç bizim yapacağımız hizmetler açısından verildi geçen bir süre olur niyazında bulunuyorum. İnşallah bu önümüzde ki günlerde de Bilecik'i daha ileri götürme adına hayırlı çalışmalara vesile olur diye cenabı haktan niyaz ediyorum.”

 

 

  Kahvaltıya, konuşmacıların yanı sıra, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal, İl Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz ve partililer katıldı.

Son Güncelleme: 04.11.2015 10:25
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKKahvaltıAkparti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle