BAKAN AVCI BİLECİK STANDINDA ZİYARETÇİLERE BOZA İKRAM ETTİ

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, EMITT fuarında memleketi Bilecik’in standında vatandaşlara boza ikram etti.

29 Ocak 2017 Pazar 15:57
1199 Okunma
BAKAN AVCI BİLECİK STANDINDA ZİYARETÇİLERE BOZA İKRAM ETTİ
banner15

  Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, EMITT fuarında memleketi Bilecik’in standında vatandaşlara boza ikram etti. 

 

 

  Turizmin önde gelen firmalarını, seyahat acentelerini, tur şirketlerini ve çok sayıda tur operatörünü bir araya getirerek ülkelerin, bölgelerin, şehirlerin tanıtılması ve ziyaret edilmesine önemli katkılar sunan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nı (EMITT) 3'üncü gününde Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ziyaret etti. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarı memleketi Bilecik’in standından gezmeye başlayan Bakan Avcı, stantta vatandaşlara boza dağıtıldığını görünce kendisi de standı ziyaret eden vatandaşlara boza ikram etti.

 

 

 Stant yetkilileriyle bol bol sohbet eden Bakan Avcı’ya Bilecik standında bakır bir su testisi ile bir tablo hediye edildi. Gezdiği stantlarda birçok vatandaşla hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Avcı, kendisine ikram edilen deva-i misk sütünü de geri çevirmedi. Fuarda, stantları gezen Bakan Avcı’ya gezdiği stantlarda birçok hediye de takdim edildi.

 

 

Son Güncelleme: 29.01.2017 15:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle