BAĞIMSIZ ÜYE ERDOĞAN YEŞİL SAFINI BELLİ ETTİ

  Bilecik Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Erdoğan Yeşil, daha 3 gün önce Bilecikli şehidi defnettiklerini belirterek, "Bilecik’te Selahattin Demirtaş’ı cezaevinden çıkarmak isteyenlerle nasıl birlikte ve  beraber olabiliriz" dedi. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
05 Haziran 2018 Salı 18:41
4153 Okunma
BAĞIMSIZ ÜYE ERDOĞAN YEŞİL SAFINI BELLİ ETTİ
banner15
banner18

  Bilecik Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Erdoğan Yeşil, daha 3 gün önce Bilecikli şehidi defnettiklerini belirterek, "Bilecik’te Selahattin Demirtaş’ı cezaevinden çıkarmak isteyenlerle nasıl birlikte ve  beraber olabiliriz" dedi. 

  29 Mart 2014 yerel seçimlere Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) 5'inci sırada Bilecik Belediyesi Meclis üyesi seçilen Erdoğan Yeşil, 21 Kasım 2016 günü partisinin HDP'li vekillerin tutuklanmasıyla ilgili takındığı tavrı eleştirmesinin ardından partisinden istifa etmişti. Bağımsız Meclis Üyesi olarak görevini sürdüren Yeşil, AK Parti Bilecik Milletvekili 1'inci sıra adayı Selim Yağcı ile birlikte sosyal medyada bir resim paylaşarak, "200 yıllık büyük bir savaşın son darbesi için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef göstererek,  aslında bayrağımıza, vatanımıza ve geleceğimize, tüm güçleriyle saldıran küresel güçlere ve onların içimizdeki siyasi destekçilerine karşı ben Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 'Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır' sözünü her zamanki gibi emir kabul ederek, bütün teferruatları bir kenara bırakıyorum.

 24 Haziran sadece bir seçim değildir,  bu devletin ve milletin bir beka meselesidir. Devletin ve milletin bekası için biz de cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a millet olarak hep birlikte sahip çıkacağız. Belediye başkanlığı döneminde, birlikte görev yaptığımız sürede kimi zaman eleştirdiğimiz, kimi zaman da desteklediğimiz Selim Yağcı'nın milletvekilliği adaylığının Bilecik'imize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bilecik'i tanıyan, bilen ve sorunlarının farkında olan sayın Selim Yağcı'nın, Bilecik halkının beklentilerini en üst seviyede yerine getireceğine olan inancım nedeniyle, hem belediye meclis üyesi olarak, hem de Bilecikli kardeşiniz, dostunuz, arkadaşınız olarak bu seçimde kendisini tüm gücümle destekliyorum" ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gafadar 2018-06-06 10:52:10

Elbet bir gün anlayacak bütün chp liler. Partinin Atatürk'ün yolundan ve anlayışında saptığını.

Avatar
Suat Unsal 2018-06-05 19:03:07

Bu ülkenin kozmik odalarına kimin zamanında girildi ? Haburda olanlar kimin eseri ? Ergenekoncular diye gizli tanıklar gösterilerek onca pkk ile savaşan general neden hapis yattı ? Sonra kandırıldık denilince bütün bu olanlar affedilecek mi? Sen ülkenin kozmik odasına terör örgütünü soktun. CHP ile HDP hiçbir zaman beraber olmaz algı yanıltması yapmayın.

Avatar
okan 2018-06-06 01:36:40

bu adam hiç inandırıcı gelmiyor bana nedense değişik planları var gibi:)

Avatar
che 2018-06-05 19:22:31

utanma artık akepe ye geç sıkıntı yok

Avatar
Gafadar 2018-06-06 16:44:53

Suat Unsal bey. sen hiç pkk paçavrası ile akp veya MHP bayrağını yanyana gördünmü?

Avatar
Oynak 2018-06-06 18:40:47

Ne oynaksın be erdoğan.geç artık akp ye.

Avatar
Bahattin 2018-06-06 17:45:09

Bilecikte Tek muhalefet cesur yürek vardı.Şimdi oda yok sanırım..Ben inanıyorum ki Sayın Yeşil Yanlış gördüğü noktada yine her kim olsun gerekeni söyleyecektir..Umarım yanılmam...

Avatar
erman 2018-06-06 19:03:52

Yazık insan kendini koltuk için bu kadar rezil etmez

banner22

resim yükleresim yükleresim yükle