BAĞIMSIZ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ERDOĞAN YEŞİL’İN ANKARA TEMASLARI

Bilecik Bağımsız Belediye Meclis üyesi Erdoğan Yeşil, Ankara’da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

14 Aralık 2016 Çarşamba 13:38
1942 Okunma
BAĞIMSIZ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ERDOĞAN YEŞİL’İN ANKARA TEMASLARI

  Bilecik Bağımsız Belediye Meclis üyesi Erdoğan Yeşil, Ankara’da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

 

 

  Bilecik Bağımsız Belediye Meclis üyesi Erdoğan Yeşil, Ankara’da ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Baş Danışmanı Yalçın Topçu ile bir araya geldi. Karşılıklı fikir alışverişi ve sohbet havasında gerçekleştirilen ziyarette sonunda ikili birbirlerine karşılıklı hediyeler takdim etti. Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Topçu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlkeli duruşuyla tanıdığım Bilecik Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Yeşil kardeşimin ziyaretinden memnun oldum” dedi.

 

 

 

  Son olarak Yeşil, Ak Ocaklar Genel Başkanı Hakan Yiğit’i ziyaret etti. Ziyaretim esnasında kendisini en iyi şekilde ağırlayan, güzel ve keyifli sohbet için başta Hakan Yiğit ve tüm Ak Ocaklar Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.  

 

 

 Öte yandan Yeşil’in bu ziyaretleri CHP Belediye Meclis Üyeliğinden istifa etmesinin ardından gerçekleştirmiş olması, AK Parti’ye gerecek mi? sorularını akılara getirdi.

Son Güncelleme: 14.12.2016 13:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle