AKPARTİ İL BAŞKANI ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Ak Parti Bilecik İl ve İlçe Başkanlığı bugün Kent Ormanda basına kahvaltı verdi.

05 Nisan 2014 Cumartesi 10:39
2307 Okunma
AKPARTİ İL BAŞKANI ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Ak Parti Bilecik İl ve İlçe Başkanlığı bugün Kent Ormanda basına kahvaltı verdi.

Kahvaltı sonrası Bilecik İl genelinde seçim sonuçları hakkında bilgi verildi. Yapılan değerlendirmelerde Bilecik merkez, İlçelerdeki ve Beldelerde başarı oranları tablo şeklinde basın mensuplarına sunuldu. Yapılan sunum sonrası seçim süreci boyunca hakkında yapılan ithamları değerlendiren Ak Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, 2003 senesinden bu yana parti’de İl Başkanlığı görevini yürüttüğünü ve kendisine partinin ne görev verilirse yapacağını belirtti. Kurtulmuş, “ Biz siyaseti hesap üzerine kurmadık.  Biz samimi duygular üzerine siyaset yapıyoruz, hesap üzerine siyaset yapanlar yolda kalırlar. Ben Başbakanı kendime örnek almış, Bilecik’te Başbakanının temsilciliğini ona layık bir şekilde yapmaya çalışan bir kişiyim.

Bana en fazla gerçekleştirmek istediğiniz şey nedir diye sorulduğunda? İşin başından beri şunu söylüyorum. Sağlam bir teşkilat yapısı, kurumsallaşmış bir teşkilat yapısı, teşkilat yapısının içinde kim olacak, insanlarının sevgisini kazanmış, mütevazi, toplum tarafından kabul gören bir tabloyu ortaya koymuş birilerinin almak için mücadele etmişizdir. Parti misyonuna uymayan, farklı düşünde de yer alan insanlar partide yer almak istemişlerdir alamamışlardır. Bizim menfaat şebekeleri ile dalkavuklarla, mafya kırıntılarıyla, toplumun tepkisini çekmiş insanlarla siyaset yürüyüşümüz asla olmadı ve olmazda “ dedi.

 

TÜM AYRINTILAR VE TÜM ELEŞTİRİLER VİDEOMUZDA

Son Güncelleme: 05.04.2014 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle