AK PARTİLİ ELDEMİR VE KARABIYIK’IN SÖĞÜT ÇIKARMASI

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ve AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık bir takım temaslarda bulunmak için Söğüt ilçesine ziyarette bulundular.

06 Temmuz 2017 Perşembe 09:01
1050 Okunma
AK PARTİLİ ELDEMİR VE KARABIYIK’IN SÖĞÜT ÇIKARMASI

  AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ve AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık bir takım temaslarda bulunmak için Söğüt ilçesine ziyarette bulundular. 

 

 

  İkili ilk olarak AK Parti Söğüt İlçe Başkanlığının haftalık yönetim kurulu toplantısına katıldı. AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ve AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık toplantı gündeminde hakkında ilçe yönetimi ile istişarelerde bulunarak, Söğüt İlçe Teşkilatına çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

 

 

  Küre köyüne ziyaret

 

  AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ve AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık daha sonra AK Parti Söğüt İlçe Başkanı Mesut İpekçi ile birlikte ilçeye bağlı Küre Köyüne ziyarette bulundular.

 

 

 Küre yolu çalışmaları inceleyen heyet, yetkililerden bilgi aldı. AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, çalışmaları devam köy yollarının vatandaşlarını hizmetine bir an açmayı arzu ettiklerini söyledi.

 

 

Söğüt Belediye Başkanına ziyaret

 

  AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ve AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Söğüt İlçe Başkanı Mesut İpekçi, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu’yu makamında ziyaret ettiler.

 

 

 Burada ilçenin kalkınması için büyük rol alacak olan Söğüt Ertuğrul Gazi Birliği'nin çalışmaları hakkında bilgi alan heyet, daha Başkan Aydoğdu ile birlikte bu çalışmaları yerinde incelediler. Heyet son olarak yapımı devam eden Söğüt Organize Sanayi Bölgesinin alt yapı çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Son Güncelleme: 06.07.2017 09:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle