AK PARTİ VE MHP'NİN İTTİFAKI KAHVALTIYA YANSIDI

 Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı,  Bilecik il ve belediye meclis üyeleri ile bir araya geldi. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
07 Mart 2018 Çarşamba 13:45
808 Okunma
AK PARTİ VE  MHP'NİN  İTTİFAKI KAHVALTIYA YANSIDI

  Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı,  Bilecik il ve belediye meclis üyeleri ile bir araya geldi. 

  Başkan Yağcı, Bilecik Belediyesi Sultaneli Yöresel Lezzetler Evi'nde Bilecik il ve belediye meclis üyeleri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Toplumda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin temel ayaklarından biri olan il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Yağcı, "Mahallelerimiz, şehrimiz ve ülkemizi ilgilendiren konularda fikir alışverişinde bulunduk. Şu ana kadar yaptığımız ve yapmayı düşündüğümüz çalışmalara ilişkin olarak karşılıklı görüş alışverişi içerisinde bulunduk.

 Bilecik olarak, bugüne kadar hangi güzel çalışmayı yaptıysak, bunların hepsini el birliği içinde gerçekleştirdik ve bundan sonra da güzel çalışmalar gerçekleştireceğimize inanıyorum. Bundan dolayı bu çalışmalarda emeği olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. 

 Öte yandan CHP, İYİ Parti ve bağımsız il ile belediye meclis üyelerinin kahvaltıya çağrılmalarına rağmen katılmamaları gözlerden kaçmadı. Kahvaltıya bir tek CHP Belediye Meclis Üyesi Ayhan Arslan katıldı. 

Son Güncelleme: 07.03.2018 13:54
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle