AK PARTİ OSMANELİ VE GÖLPAZARI İLÇE BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLDU

AK Partinin, Osmaneli İlçe Başkanlığı'nın Olağan Kongresindeki adayı Mefaret Göbekçi oldu.

07 Eylül 2017 Perşembe 17:00
2417 Okunma
AK PARTİ OSMANELİ VE GÖLPAZARI İLÇE BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLDU

  AK Partinin, Osmaneli ve Gölpazarı İlçe Başkanlığı'nın Olağan Kongresindeki adayları belli oldu

 

 

  AK Parti Osmaneli İlçe Başkanlığı görevi yürüten Yalçın Karaca'nın yapılacak olan İlçe Başkanlığı Olağan Kongresinde aday olmayacağını açıklamasının ardından AK Parti Osmaneli İlçe Başkanlığında temayül yoklaması yapılarak sandığa gidilmişti. AK Parti Osmaneli İlçe Başkanlığı temayül yoklaması sonuncunda 6 adayın ismini AK Parti Düzce Milletvekili ve Bilecik Koordinatör Milletvekili Ayşe Keşir tarafında Ankara’ya AK Parti Genel Merkezine götürülmüştü.

 

 AK Parti Osmaneli ilçe başkanlığı adaylığı için AK Parti Genel Merkezinin yapmış olduğu değerlendirme sonuncunda, 17 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek olan Osmaneli İlçe Başkanlığı seçimlerine  Mefaret Göbekçi tek başkan aday olarak gireceği bildirildi.

 

 

Öte yandan 19 Eylül Salı günü yapılacak Gölpazarı İlçe Kongresi için başkan adaylığına Raşit Özen aday gösterildi. Raşit Özen seçimlere tek başkan aday olarak girecek.

 

 

Son Güncelleme: 07.09.2017 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle