AK PARTİ'NİN İL GENEL VE BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ BELLİ OLDU

  31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesi il ve belediye meclis üyelerini hazırlayan AK Parti listeyi yarın Seçim Kurulu’na teslim edecek.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
17 Şubat 2019 Pazar 20:45
5766 Okunma
AK PARTİ'NİN İL GENEL VE BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ BELLİ OLDU

  31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesi il ve belediye meclis üyelerini hazırlayan AK Parti listeyi yarın Seçim Kurulu’na teslim edecek.


 İddialara göre CHP’ye göre daha ılımlı ve anlayışla geçen toplantılar ardından AK Parti’nin Belediye Başkan adayı Nihat Can’la seçime girecek olan belediye meclis üyeleri belirlendi. Kontenjan kadrosunu güçlü yapan AK Parti bu yere Haşim Balcı, Murat Eğilmez ve Aliye Ayaz’ı yazdı. 


BELEDİYE MECLİSİNDE İLK 10
 Belediye meclisinde ilk sırayı Nusret Dahil alırken, sırasıyla Gülcan Namal, Muhammed Karadayı, Çetin Kaya, Köksal Arslan, Hasan Cinit, Kader Özdemir, Mustafa Ergül, Samet Çim, Naim Erdoğan’dan oluştu. 


İL GENEL MECLİS SIRALAMASI DA BELLİ OLDU


 AK Parti'nin Bilecik merkezdeki İl Genel Meclis üyeliğinde ilk sırasında Hüseyin Yalçın yer alırken, sırasıyla Zeki Kayadelen, Salih Elmas, Oğuz Yiğit ve Mete Gökalp Şahin şeklinde oluştu. 

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
....................2 2019-02-18 13:28:21

**************AKPARTİ İLE İLGİLİ HABERE YAZILDIĞINA BAKILMASIN,,,,,,,,,BÜTÜN PARTİLER,,,,,,DAVAİYETLER,,MÜNHASIRIYETLER... İÇİN GEÇERLİCE::::::İLGİLİCE,,,,,,,****************************:::::::::::::ARTIK,,(BAŞKA DÜZELTMELER YOKSA)ADAYLIK BAŞVURULARININ NETLEŞMİŞLİĞİ İLE SÜRECE GİRİLECEK Kİ,,,,,,,adaylık başvuru süreci halleri bitecek,,,,,,,,,,,,,,””””””””””””adayların yarışması süreci (halleri)başlayacak ki””””””””””””””:::::::::::::VARSA TASARRUFLARLA DA,,,::::Hayırlısı olsunARINIM KAZANIM,,,İSTİKRALA:::::::::::::::::HEP GÜZEL GÜNLER YAŞANSIN::::::::::::

Avatar
.................SON 2019-02-18 13:30:31

............kıymetli akpartimize,,,,,,,sayfasında bunu da yazma fırsatı verdiği için,,,,,,,,,,AYRICA,,,,,TEŞEKKÜRLERLE,,,,KALPTEN SEVGİLER SAYGILARLA EFENDİM............

banner22

resim yükleresim yükle