AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU

19 Nisan 2016 Salı 03:30
1738 Okunma
AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU
banner15

  AK Parti Bilecik İl Başkanlığı görevine getiren AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık’ın yerine İl Genel Meclisi eski Başkanı Serkan Yıldırım getirildi.  

 

 

  Dün AK Parti Genel Merkezi tarafından Ankara’ya çağrılan İl Genel Meclisi eski Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti Merkez İlçe eski yönetiminden Ufuk Çakmak ve Zafer Cenkiz isimleri ile bir görüşme yapıldı. Yapılan görüşmelerin ardından AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve  İstanbul Milletvekili Harun Karaca AK Parti Merkez İlçe Başkanı görevini Serkan Yıldırım'a tebliğ etti.  Yıldırım, bu görevlendirme sonrası İl Genel Meclisi üyeliği öncesi yaptığı AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı görevine geri döndü.

 

 

 Öte yandan AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve  İstanbul Milletvekili Harun Karaca sosyal medya üzerinden "İstişareler sonucunda AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığına Serkan Yıldırım'ın atanması uygun görülmüştür. Allah muvaffak eylesin, hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.

 

Son Güncelleme: 19.04.2016 03:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle