AK PARTİ MARMARA BÖLGE KOORDİNATÖRÜ KAYA'DAN BİLECİK TEMASLARI

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Marmara Bölge Koordinatörü, Adalet Komisyonu Üyesi, AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya bir takım ziyaretler için Bilecik'e geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
06 Temmuz 2021 Salı 11:35
180 Okunma
AK PARTİ MARMARA BÖLGE KOORDİNATÖRÜ KAYA'DAN BİLECİK TEMASLARI

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Marmara Bölge Koordinatörü, Adalet Komisyonu Üyesi, AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya bir takım ziyaretler için Bilecik'e geldi.


Kaya, Bilecik ziyaretlerine ilk olarak Osmanlı Devletinin kurulduğu topraklar olan Söğüt'ten başladı.

Burada Osmanlı Devletinin kurucu Osman Gazi'nin babası Kayı Aşireti lideri Ertuğrul Gazi'nin türbesinin ziyaret eden Kaya'ya, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım ve il yönetim kurulu Üyeleri eşlik etti.

Ardından AK Parti Söğüt ilçe teşkilatı ile bir araya gene Kaya, bir kahvede Söğütlülerle sohbet etti. Söğüt ziyareti sonrası Gölpazarı'na geçen Marmara Bölge Koordinatörü Av. Oğuzhan Kaya, esnafı ziyaret ederek sohbet etti.

Son Güncelleme: 06.07.2021 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle