AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINDAN İFTAR PROGRAMI

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında, mevcut ve önceki dönem görev yapmış başkanlar ve yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi.

14 Haziran 2017 Çarşamba 09:56
1239 Okunma
AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINDAN İFTAR PROGRAMI

  AK Parti Bilecik İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında, mevcut ve önceki dönem görev yapmış başkanlar ve yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi.

 

 

  Bilecik’te bir restoranda düzenlenen iftar programına AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, İl Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit ve çok sayıda davetli katıldı. Davetlileri kapıda karşılayan ikili her bir partiliyle tek, tek ilgilenerek hatırlarını sordu.

 

 

 Açılan oruçlar sonrası bir konuşma yapan AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, bugün kü yemeğin bir aile yemeği olduğunu belirterek, “Bu akşam Ak Parti İl yönetimi olarak mevcut ve önceki dönem görev yapmış il, kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte aile yemeğinde buluştuk.

 

 

 Böyle bir ailenin üyesi olmaktan, görev yapmaktan onur duyuyorum. Büyük bir milletin çocuklarıyız. Bu yüzden üzerimize büyük tuzaklar kuruluyor. Avrupa Birliği batıyor, Amerika batıyor. Dünya merhamet medeniyetine gebe. Bütün dünyanın bizim medeniyetimize, bize ihtiyacı var, bizim de birliğe ihtiyacımız var.

 

 Bu birliği bir şekilde tesis etmek ve yaşatmak mecburiyetindeyiz. Kasımpaşalı Kaptan Ahmet’in oğlu Recep Tayyip Erdoğan’la şahlanan bu hareket kıyamete kadar devam edecek. Fakat bu hareketin etrafında bütün komşularımızı, arkadaşlarımızı, akrabalarımızı çağıracağız.

 Birlik beraberlik içerisinde olalım, birliğimizi beraberliğimizi muhafaza edelim. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Bu vesileyle bizleri kırmayarak davetimize icabet eden tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Son Güncelleme: 14.06.2017 09:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsimsiz 2017-12-27 14:39:18

Bütün yalaka takımı orda

banner22

resim yükleresim yükle