AK PARTİ'DEN BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

AK Parti Bilecik İl Başkanlığına kısa bir süre önce seçilen Serkan Yıldırım, yönetim kadrosu ile ziyaretlerini sürdürüyor.

19 Mart 2021 Cuma 15:23
379 Okunma
AK PARTİ'DEN BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET
banner15

AK Parti Bilecik İl Başkanlığına kısa bir süre önce seçilen Serkan Yıldırım, yönetim kadrosu ile ziyaretlerini sürdürüyor.


Geçtiğimiz ay AK Parti 7. Olağan Bilecik İl Başkanlığı seçimlerinde göreve seçilen Serkan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, kentte görev yapan protokol üyelerini ziyaret etti. İl olarak Bilecik Valisi Bilal Şentürk'ü makamında ziyaret eden Yıldırım, "Teşkilatımız ile birlikte Bilecik Valimiz Bilal Şentürk’ ü ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı valimize teşekkür ediyorum" dedi.


Ardından Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'i ziyaret eden Yıldırım ve beraberindekiler, son olarak Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretler sonunda kısa bir değerlendirme yapan İl Başkanı Yıldırım, "İl Emniyet Müdürümüz Ertuğrul Namal’ ı ziyaret ettik. Gece gündüz şehrimizin güvenliği ve vatandaşımızın huzuru için mesai harcayan tüm emniyet teşkilatı mensuplarımıza teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Ardından teşkilatımız ile birlikte Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’ i ziyaret ettik. İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Son Güncelleme: 19.03.2021 15:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle