AK PARTİ'DE ŞOK İSTİFA

  AK Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman, görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
30 Aralık 2019 Pazartesi 11:15
1623 Okunma
AK PARTİ'DE ŞOK İSTİFA

  AK Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman, görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. 

  17 Eylül 2018 tarihinden AK Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanı seçilen Onur Karaman, işlerinin yoğunluğu gerekçe göstererek, görevinden istifa etti. Karaman sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "17 Eylül 2018 tarihinden itibaren büyük bir onur ve şerefle yürüttüğüm AK Parti Bilecik il Gençlik Kolları Başkanlığından işlerim sebebi ile istifa etmiş bulunuyorum.

 Bu süreçte desteğini hiç bir zaman esirgemeyen beraber yol yürüdüğüm çalıştığım il gençlik kolları yönetimdeki değerleri dava arkadaşlarıma ilçe gençlik kolları başkanlarıma ve yönetimlerine il başkanımız sayın Fikret Karabıyık’a, Milletvekilimiz sayın Selim Yağcı’ya ve tüm Bilecik AK parti teşkilatına teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum. Her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partimizin arkasında desteğim sonuna kadar devam edecektir" ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle