AK PARTİ'DE ADAY ADAYLARI KENDİSİNİ GÖSTERMEYE BAŞLADI

  AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık partilerinde 31 Mart günü yapılması planlanan Mahalli İdareler Genel Seçimi için aday adaylık sürecinin başladığı merkez, beldeler ve ilçelerden bir çok kişinin aday adaylığı başvurunda söyledi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
11 Kasım 2018 Pazar 16:10
1927 Okunma
AK PARTİ'DE ADAY ADAYLARI KENDİSİNİ GÖSTERMEYE BAŞLADI

  AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık partilerinde 31 Mart günü yapılması planlanan Mahalli İdareler Genel Seçimi için aday adaylık sürecinin başladığı merkez, beldeler ve ilçelerden bir çok kişinin aday adaylığı başvurunda söyledi.

  Karabıyık AK Parti Bilecik Başkanlığında Vezirhan Belde Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapan Kemal Gergin'in aday adaylığı başvurusu önce konuştu. Yaklaşık 200 partiliye seslenen Karabıyık, "14 Ağustos 2001 tarihinde çıktığımız AK Parti yolculuğuna 31 Mart seçimleriyle taçlandırarak devam etme arzusundayız. Teşkilatımızın açıkladığı üzere 31 Mart yerel seçimlerle alakalı takvimimiz ilan edildi ve 5-12 Kasım arasına belediye başkanlığı, 5 Kasım 3 Aralık arası Belediye meclis üyeliği ve il genel meclis üyeliği aday adaylığı başvuruları almaya başladık.

 Bugün de Vezirhan Belde Belediyemiz için başvuru söz konusu. Bizim için kalabalık organizasyonlar yapmak keyifli. Şu ana kadar en kalabalık aday adayı başvuru Vezihan'dan çıktı ve ben adayımız Kemal beyi tebrik ediyorum. Tabi ki ayrıntıyı unutmamak lazım, biz burada AK Parti ailesiyiz, AK Partiyi temsil ediyoruz. Bizim için önemli olan en doğru, en güçlü adayla yola çıkabilmek. Burada Vezihan bu birlik beraberliği gösterdiği için teşekkür ediyorum. İnşallah seçimlerde de 2014’deki yaşadığımız küçük kazayı yenilememek ümidi ile güçlü bir kampanya yürüteceğimize inanıyorum" dedi.

"Belediye Başkanı olarak daha iyi hizmet verebilmek düşüncesi ile aday olmaya karar verdim"

Vezirhan Belde Belediyesi için aday adaylığı başvurusuna yapan Kemal Gergin ise; "14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan halkın kurduğu partiye ve lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ilk günden itibaren yanmış biri olarak şu an burada adaylık onur verici. Vezirhan’da başladığım eğitim hayatımı İstanbul ve Kocaeli’ de bitirdikten sonra iş hayatıma Bilecik Belediyeler Birliği personeli olarak başladım. Belediyecilik konusunda Bilecik’in son 15 yılına damga vuran sayın milletvekilimiz Selim Yağcı ile birlikte çalışma onurunu yaşadım.

 10 yılı aşkın süredir de Vezirhan Belediyesinde zabıta memuru, zabıta komiserliği, son 2 yılda da muhasebe müdür vekilliği görevinde bulundum. Şimdi de Belediye Başkanı olarak daha iyi hizmet verebilmek düşüncesi ile aday olmaya karar verdim. Bu kararımda yanımda olan başta ailem olmak üzere, tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Malumunuz birlikte çalıştığım ve yeniden doğal aday adayı olan Sayın Belediye Başkanım Mehmet Duymuş ile tatlı bir rekabet yaşayacağız. Kendisi ile yapmış olduğumuz görüşme de partimiz şayet şahsım üzerinde bir tasavvufta bulunur ise yanımda olacağından canı gönülden destekleyeceğiniz söylediler.

 Bu benim için hem onur vericidir, hem mutluluk vericidir, hem de umutlandırıcıdır. Aynı şekilde şayet görev Vezirhan’da kime verilirse verilsin AK Partinin kimliğine zarar vermeyecek şekilde AK Parti disiplinine uygun şekilde hareket edeceğime buradan belirtmek istiyorum. Bizim tek derdimiz Vezirhan’dır. Yapmayı planladığımız güzellikleri insanımız ve imkanlarımız birleştirerek el birliği ile yapmak için bu yola çıktım. Herkesi Vezirhan için birlikte çalışmaya davet ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere verdiği destekten güç alarak, artık Vezihan’da Belediye Başkanlığını emekli mesleği olmaktan çıkaran, aynı zamanda ek iş mantığıyla değil asıl işimiz olan mantığıyla gençliğimiz ile azmimizi, çalışkanlığımız ile fikirlerimizi birleştirerek Vezirhan’a güzel eserler bırakmak için artık gençlik vakti diyorum" dedi.

 Konuşmanın ardından Kemal Gergin Vezirhan Belde Belediyesi için aday adaylığı başvurusunu AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık'a teslim etti. yaptı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vezirhanlı 2018-11-11 16:34:18

vezirhan için aranan başkan , kaliteli kumaş 5 yıldır kırılan kalpleri birleştirecek gençler tarafından sevilen büyükler tarafından takdir edilen insan

Avatar
Genç beyin 2018-11-13 00:31:29

Yeni dinamik ve genç fikirlere en uygun isim Kemal Gergin yolu açık olsun başvurusu bu kadar kalabalık ise seçimde açık ara farkla kazanacaktır...

banner22

resim yükleresim yükle