AK PARTİ BİLECİK MİLLETVEKİLİ HALİL ELDEMİR MAZBATASINI ALDI

1 Kasım seçimlerinde 26’ncı dönem milletvekili seçilen AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir mazbatasını aldı.

06 Kasım 2015 Cuma 08:53
1387 Okunma
AK PARTİ BİLECİK MİLLETVEKİLİ HALİL ELDEMİR MAZBATASINI ALDI

 1 Kasım seçimlerinde 26’ncı dönem milletvekili seçilen AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir mazbatasını aldı.  

 

 

  Bilecik ve 7 ilçesinde birinci parti çıkan AK Parti’nin Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, mazbatasını Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner’in eşi Bilecik Adliyesi Hakimesi ve İlçe Seçim Kurulu Başkanı olan Arzu Özkan Şahiner’in elinden aldı. Bilecik Belediyesi Sosyal Tesis Aile Çay Bahçesi önünde toplanan partililer ile birlikte Bilecik Adliye binasına yürüyen Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir’e eşi Funda Eldemir, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, ilçe ve belde belediye başkanları, il ve belediye meclis üyeleri, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın babası Reşit Akdoğan ve çok sayıda partili eşlik etti.

 

 

  “OY VERSİN, VERMESİN TÜM BİLECİKLİLERİN MİLLETVEKİLİ OLARAK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

  Mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakime Arzu Özkan Şahiner'in elinden alan Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, tüm Bileciklilere seçimlere gösterdikleri ilgi için çok teşekkür ederek, “1 Kasım seçimlerine AK Parti Milletvekili adayı olarak katıldım. Ancak bundan sonra tüm Bileciklilerin Milletvekili olarak çalışacağım.

 

 

 Biz tabi aynı yıl içerisinde ikinci mazbatayı almış bulunuyoruz. Bu Türkiye siyasi hayatında ender olan bir durum daha doğrusu ilk olan bir şeydir. İnşallah hayırlısı olur. Bu gün 1 Kasım seçimlerine AK Parti Milletvekili adayı olarak girdik, seçimin neticesinde Bilecik Milletvekili olarak çıktık. Bundan sonra bize oy versin, vermesin tüm Bileciklilerin milletvekili olarak çalışmaya devam edeceğiz.

 

 

 

 Bizi bu mazbata törenimizde yalnız bırakmayan belediye başkanlarımıza ve özellikle hemşehrilerimize, bütün muhtarlarımıza özellikle çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

 

Son Güncelleme: 06.11.2015 08:53
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKAkpartiMazbata
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle