AK PARTİ BİLECİK MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN BÜYÜK BİLECİK MİTİNGİ

AK Parti Bilecik Milletvekili adayları Selim Yağcı ve Halil Eldemir, büyük Bilecik mitingi yaptılar.

23 Haziran 2018 Cumartesi 14:02
1396 Okunma
AK PARTİ BİLECİK MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN BÜYÜK BİLECİK MİTİNGİ

AK Parti Bilecik Milletvekili adayları Selim Yağcı ve Halil Eldemir, büyük Bilecik mitingi yaptılar.

AK Parti Bilecik Milletvekili adayları Selim Yağcı ve Halil Eldemir büyük Bilecik mitingi öncesi Cumhuriyet Meydanı’nda partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. Buradan, Atatürk Bulvarı ve Teyfikbey Caddesi üzerinden yürüyerek tekrar alana gelen kalabalık grup, yürüyüşü burada sonlandırdı.  Yürüyüş sonrası AK Parti Bilecik Milletvekili adayları Selim Yağcı ve Halil Eldemir burada halka seslendiler.

  İlk olarak konuşma yapan AK Parti Bilecik Milletvekili Adayı Halil Eldemir, Bilecik’in bu kadar kalabalıkla tarih yazdığını ve tarih kitabının önsözünü yazdıklarına değindi. Eldemir, “24 Haziran günüde inşallah devamını yazacağız. Sizlerden aldığımız güç ve enerjiyle bıkmadan yılmadan yorulmadan sizlere layık hizmetler yürütmeye çalıştık. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dedik. Sizlerin desteğiyle bizlerin gayretiyle şükürler olsun hiç bir şey eskisi gibi olmadı.

2015 yılında söz verdik. Bilecik’te hizmeti en üst noktaya çıkaracağız diye. Üç yıl içinde Bilecik’te hizmeti en üst noktaya çıkardık, çıkarmaya da devam edeceğiz.2017 yılında Bilecik’e 5 yıldızlı otel konforunda bir hastanenin temellerini attık. Biz inanıyoruz ki Bilecikli en iyisine layıktır. 2002 yılında Bilecik’te sadece üç tane ambulans vardı. Şu anda otuzun üzerinde ambulans var Bilecik’te. Biz diyoruz ki eğer sağlıklı bir toplum olursak geleceğe daha güvenle bakarız” dedi.

“Bilecik’imizi Bursa’ya hızlı trenle bağlayacağız”

Eldemir konuşmasının devamında, Bilecik’i Bursa’ya hızlı trenle bağlayacaklarını ifade ederek, “Bilecik’imizi Bursa’ya hızlı trenle bağlayacağız. O günden bugüne yaptığımız hizmetleri, şehrimizi 4 bir tarafa bağlayan duble yolları şimdi de Yenişehir-Bursa karayoluna bağlıyoruz. Şu anda bu yolda çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Bilecik’i YHT ile Ankara’ya, İstanbul’a, Konya’ya bağladık. Ve şimdi yeni hedefimiz 2020 yılında Bilecik’imizi Bursa’ya hızlı trenle bağlayacağız. Önümüzdeki süreçlerde inşallah Türkiye’nin dört bir yanına YHT ile gidebileceğiz.

 Bundan daha büyük hizmet olabilir mi? Cumhuriyet tarihinde Bilecik’te altı tane baraj yapıldı. Ak Parti iktidara geldiği zaman sekiz tane baraj tamamladık. Şu anda da dokuz tane barajımızın inşaatını sürdürüyoruz. Bundan daha büyük hizmet olabilir mi? Seksen yıllık Cumhuriyet tarihinde yapılanların kat ve kat daha fazlasını son on beş yılda biz yaptık. Çocuklarımız daha modern eğitim alsın diye okullarımıza etkileşimli tahtalar getirdik” dedi.

İktidardayken talan, muhalefetteyken yalan"

Eldemir konuşmasının sonunda muhalefetin yalan üzerinden siyaset yaptığını belirterek, Bilecik’imizi her alanda geliştirmeye gayret ediyoruz. Biz bunları yaparken önümüzde bir liderimiz var. Önümüzde bakanlarımız var, başbakanımız var. Ama bugün bu memlekette çakılı çivisi olmayanlar, bu memleket için bugüne kadar hiçbir şey yapmamış olanlar sadece ve sadece yalan üzerinden siyaset yaparak liderimizi karalamaya çalışıyorlar. CHP deyince akla ne geliyor biliyor musunuz? İktidardayken talan, muhalefetteyken yalan geliyor yalan. Bunların bu memlekette yaptığı hiçbir hayırlı iş yok. Sadece yıkıp yıkmaktan bahsediyorlar” ifadelerine yer verdi.

“Bilecik bugün tarih yazıyor dirilişten şahlanışa”

AK Parti Bilecik Milletvekili Adayı Selim Yağcı ise, Bilecik’in dirilişten şahlanışa tarih yazdığını ifade ederek, “ Bilecik dirilişten şahlanışın hikayesini yazıyor. Dirilişin şehri olan Bilecik inşallah 2023 Türkiye’sine giderken şahlanışın şehri Recep Tayyip Erdoğan’ın şehri olacak. Uzun bir seçim maratonunun sonunda sözün bittiği yerdeyiz.

24 Haziran’da gerçekleşecek olan zaferin bugün önsözünü birlikte yazdık. Bilecik bugün muhteşem şekilde milletin adamının temsilcilerini milletin kendisi olarak kucakladı ve bağrına bastı.  Ak Parti’yi millet kurdu, tabelasını millet astı.  Geçen on altı yıllık süreçte millet burada Ak Parti burada ak yürekler burada diğerleri nerede?” dedi.

“On beş yıl boyunca sizlere hizmet etmenin gururunu yaşadım”

Yağcı konuşmasının devamında 15 yıl vatandaşlara hizmet etmenin gururunu yaşadığına değinerek, “ Kurulduğumuz günden itibaren siz milletimiz neye ihtiyaç duyuyorsa onu gerçekleştirmek için mücadele ettik. Ve biz bu mücadeleyi her zaman verdik, her zamanda vermeye devam edeceğiz. Bilecik’te on beş yıl boyunca birçok kimseye nasip olmayan sizlere hizmet etme gururunu yaşadım. Bu şehri her noktasıyla seviyorum.

Gezdiğim her noktada güzellikler buluyorum, daha çok güzelleştirmek için çaba harcıyorum. Sizlerle el ele gönül gönüle hayal denen birçok şeyi gerçekleştirdik. Ülkemizin her noktasında da Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde atalarımızdan bize miras olan ve her milimetresinde şehitlerimizin kanı olan bu güzide toprakları gelecek nesillere taşımaya var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalarda bizlerin en büyük gücü, destekçisi sizlersiniz” ifadelerine yer verdi.

“Ben bu şehre aşığım”

Son olarak Bilecik’e aşık olduğunu söyleyen Yağcı, “ Sizlerin varlığı Ak Parti’yi güçlü kılıyor. Bizler bu gücü Amerika’dan Almanya’dan, İsrail’den, FETÖ’den, PKK’dan almıyoruz. Milletten alıyoruz milletten. Sizler tarihin her safhasında bu ruhu gösterdiniz. Anadolu’ya girişimizden Kurtuluş Savaşı’na varıncaya kadar o milli ruh bu millette her zaman vardı. En son 15 Temmuz’da o milli ruhu gösterdiniz. Bu millet bu bayrak altında özgürce yaşayacak, ne FETÖ’ye ne PKK’ya nede dış güçlere esir olmayacak. Allah’ın izniyle hep birlikte buna müsaade etmeyeceğiz. Ben bu şehre aşığım, bu şehre sevdalıyım. Eğer bir yerde tereddüt varsa fark edilemiyorsa o zaman düşman oklarının yöneldiği yere bakın” ifadelerini kullandı.

AK Parti Bilecik Milletvekili Adayları Halil Eldemir ve Selim Yağcı, vatandaşlardan 2de2 sözünü alarak Bilecik Mitingini sonlandırdı.

Son Güncelleme: 23.06.2018 14:14
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mahur 2018-06-24 01:37:07

cok zorr 1 garantileyindee

Avatar
t 2018-06-24 12:40:47

Sizlere tebrik ederiz rüzgar nereden eserse o tarafa eğiliyorsunuz

banner22

resim yükleresim yükle