AK KADINLAR ŞEYH EDEBALİ TÜRBESİ'NDE ŞÜKÜR NAMAZI KILIP, DUA ETTİ

Bilecik’te, 1 Kasım Genel Seçimleri'nde kesin olmayan sonuçlara göre birinci parti çıkan AK Parti’nin kadın kolları üyeleri, Şeyh Edebali Türbesi’nde şükür namazı kılarak, dualar etti.

04 Kasım 2015 Çarşamba 04:58
1790 Okunma
AK KADINLAR ŞEYH EDEBALİ TÜRBESİ'NDE ŞÜKÜR NAMAZI KILIP, DUA ETTİ

 Bilecik’te, 1 Kasım Genel Seçimleri'nde kesin olmayan sonuçlara göre birinci parti çıkan AK Parti’nin kadın kolları üyeleri, Şeyh Edebali Türbesi’nde şükür namazı kılarak, dualar etti.  

  AK Parti Bilecik Kadın Kolları üyeleri, Osmanlı Devleti’nin manevi kurucusu Osman Gazi’nin kayınpederi Şeyh Edebali’nin türbesinde şükür namazı kılarak, dualar etti. Türbe çıkışı kadınlara seslenen AK Parti Bilecik İl Kadın Kolları Başkanı Gülcal Namal, eşlerini, işlerini ve çocuklarını ihmal ederek her gün bıkmadan çalışan kadınlara teşekkür etti. Namal, “Yılmadan koşturdunuz hiç biriniz karşılık beklemeden makam mevki hırsıyla gelmediniz. Hepiniz ülkemizin selameti evlatlarımızın geleceği için biz de varız dediniz. Hiç bir fedakarlıktan kaçmadan bu görevi yerine getirdiniz.

 

 

 Milletimizin sağ duyusu ve bu milletten medet bekleyen tüm mazlumların, yaşlıların ve masum çocukların duası ile çok şükür tekrar ülkemize istikrar nasip oldu. Şimdi yükümüz daha ağırlaştı; çünkü bizim gerçekleştireceğimiz projelerimiz verdiğimiz sözler var. Bizden medet bekleyen birçok zulme uğramış ülkelerinden kovulmuş asla kendileri olmalarına izin verilmemiş kadınlarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız ve çocuklarımız var. Bizler, ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ diyen bir dinin mensuplarıyız. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ diyen büyüklerimizin torunlarıyız. Onun için daha duyarlı olup daha fazla çalışmalıyız. Bize edepli olmak yakışır, bize tevazu yakışır, asla gurura kapılmadan, milletimizin birliği evlatlarımızın geleceği, vatanımızın bölünmezliği, inançlarımızın özgürlüğü ve şanlı bayrağımızın ebediyen dalgalanması için hiç durmadan yola devam edeceğiz. Allah yolumuzu açık etsin işlerimizi kolaylaştırsın. Bize oy versin vermesin ülkemizin çıkarlarını düşünen her kim varsa aramızda görmekten mutluluk duyarız. Çünkü sevinçlerde, hüzünlerde paylaşınca önem kazanır. Bundan sonra gerçekleştireceğimiz sosyal ve kültürel projelerimizde hep birlikte olmamızı temenni ediyorum. Tekrar hepinizi kutluyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

  Kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir’in eşi Funda Eldemir ise, birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Yapılan seçimler sonrası tek başına iktidar olan Bilecik'imize ülkemize ve tüm insanlığa yararlı olmak için bu yola çıktık. Allah utandırmasın, mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 04.11.2015 04:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle