ADAY ADAYLIĞI RESMEN AÇIKLADI

 Bilecik'te 31 Mart 2019 günü yapılması planlanan yerel seçimler öncesi  Bilecik Belediye Başkanlığı için aday adaylığı açıklayan ilk isim Mehmet Seven oldu.  

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
19 Eylül 2018 Çarşamba 14:10
3156 Okunma
ADAY ADAYLIĞI RESMEN AÇIKLADI

 Bilecik'te 31 Mart 2019 günü yapılması planlanan yerel seçimler öncesi  Bilecik Belediye Başkanlığı için aday adaylığı açıklayan ilk isim Mehmet Seven oldu.  

  Anavatan Partisi’nden (ANAP) 18. ve 19. dönem Bilecik Milletvekili olan eski Belediye Başkanı Mehmet Seven, 2013 yılında TBMM'de CHP grup toplantısında Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından parti rozeti takılan CHP'ye katılmıştı. Seven, 31 Mart 2019 günü yapılması planlanan yerel seçimler öncesi CHP'den aday adaylığı açıklayan ilk isim oldu.

  "Bize verilen oylar boş olmaz. Bu oylar aynen kendilerine hizmet olarak gelir"

  Aday adaylığı hakkında açıklama yapan Mehmet Seven, partisinin görev verdiği sürece bu göreve aday olduğunu açıklayarak, "Genel merkezimiz 31 Mart 2019 günü yapılması planlanan yerel seçimler öncesi adayların bir an önce belirlenerek, sahaya inmelerini gerektiğini söylemişti. Partimizin bu düşündükleri doğrudur. Erken adayı belirlemenin ne kadar iyi olacağının bilincinde herkes. O bakımdan partimizle, teşkilatımızın bir karar verir biz parti teşkilatımızın vereceği karara saygılıyız. Oluruz veya olmayız CHP’liyiz biz. Oylarımız ve oyumuz seçilecek, belirlenecek arkadaş doğrultusunda olacaktır. Hiç kimse bu işlerden rahatsız olmasın. Ama ben Mehmet Seven olarak Bilecik’i seven bir kişi olarak bu hayırlı göreve talibim. O bakımdan yapamadıklarımı yapacağım. Bize verilen oylar boş olmaz. Bu oylar aynen kendilerine hizmet olarak gelir. Bilecik halkını seviyorum, Bilecik halkına saygılıyım. Bugüne kadar bizi ciddi görevlere getiren Bilecik halkıdır. İnşallah beni bir kez daha bu göreve getirirler ve şehrimi ne yapacaklarımı da görürler. Onun için ben bu göreve talibim ve aday adayıyım açıklıyorum. Partimin takdir edeceği doğrultuda görev almaya hazırım. Olur veya olmaz. Olan arkadaşımızın arkasında durmaya da hazırım. Gördüm ki gerek iktidar partisinin eşiğinde bulunan kişiler Bilecik’e gerçek hizmeti veremediler. O bakımdan bu hizmetlerin nasıl yapılacağını bir Mehmet Seven farkını seçilirsem, aday olursam Mehmet Seven farkını göstermek istiyorum" dedi.

Son Güncelleme: 20.09.2018 16:04
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat Kul 2018-10-18 07:45:50

Bir takım elbise bir gömlek giyemedin mi ya!! Hala şu milleti çözemediniz, zibidi gibi 10 yıllık tshirt’ünle fotoğraf çekilmişsin. Git kendine bir kaç tane güzel gömlek al, insanların algısını da düşün. Millet telekinezi diyor, anlık anketler yapıyor, halka nasıl inerşm diye makarna kömür kek gibi paikolojik malzemeler kullanıyor, cehepelinin kıyafete bak.. kardeşim Bilecik’te iki sokak aşağılara in seni bu kıyafetle turist zannederler.. kimseyi kandır demiyorum ama herkesin gönlüne hitap etmeyi öğrenin..ben buyum değişemem diyosan da bırak başkası gelsin, herkes değişecek, ülke batıyor yahu!!

Avatar
Futurist 2018-09-23 11:33:55

politikayla işim olmaz partizan veya sempatizan değilim ama ya bir git torun tombalak bak kaç yaşındasın mehmet bey makamda uyuyup kalcan şu koltuk sevdasını bırakın genç birileri gelsin gidin gençlere el verin bu kardeşimizin yanındayız vs diyin enerjik dinamik doğru dürüst aday istiyoruz tüm partilerden bilgili eğitimli genç dinamik.

banner22

resim yükleresim yükle