ADAY ADAYI OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi'nden 31 Mart günü yapılması planlanan yerel seçimler öncesi Janrat Karaahmet İl Genel Meclisi Üyeliği için partisinden aday adaylığı başvurusu yaptı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
19 Ekim 2018 Cuma 16:35
1486 Okunma
ADAY ADAYI OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi'nden 31 Mart günü yapılması planlanan yerel seçimler öncesi Janrat Karaahmet İl Genel Meclisi Üyeliği için partisinden aday adaylığı başvurusunu yaptı.

 Başvurusunu CHP Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan'a veren Karaahmet, "Sevgili dostlarım önce Allah'ın izni sonra siz partili yol arkadaşlarımın talebi ile CHP'den İl Genel Meclis üyeliği için aday adaylığı başvurumu yaptım.  1973 yılında gençlik kollarında başlayan bu süreçte 1992 yılında yeniden açılan CHP'de Bilecik'te de kurucu üye ve yönetim kurulu üyesi olarak devam eden siyasi yaşantımda ilk kez bir yere aday adayı oldum.

 DENİZ'ler ve ON'lardan aldığım mücadele azmi ve inancı ile çıktığım bu yolda desteklerinizi bekliyor saygılar sunuyorum" dedi.

Son Güncelleme: 19.10.2018 16:39
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle