600 DELEGENİN 248'İNİN OYUNU ALAN GÜLCAN NAMAL 2'İNCİ KEZ KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI SEÇİLDİ

Tek liste halinde gidilen AK Parti Bilecik İl Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi’nde 600 delegenin 248’inin oyunu alan mevcut başkan Gülcan Namal 2’inci kez Kadın Kolları Başkanlığına seçildi.

16 Şubat 2015 Pazartesi 15:14
2840 Okunma
600 DELEGENİN 248'İNİN OYUNU ALAN GÜLCAN NAMAL 2'İNCİ KEZ KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI SEÇİLDİ
banner15

 Tek liste halinde gidilen AK Parti Bilecik İl Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi’nde 600 delegenin 248’inin oyunu alan mevcut başkan Gülcan Namal 2’inci kez Kadın Kolları Başkanlığına seçildi.

 

 

 

  Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılan AK Parti Bilecik İl Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi’nde tek liste halinde seçime giren mevcut başkan Gülcan Namal 2’inci kez AK Parti Bilecik İl Kadın Kolları Başkanlığı seçildi.

 

 

Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti İstanbul Milletvekili İbrahim Yiğit, AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Bilecik Koordinatör Milletvekili Canan Candemir Çelik, Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, ilçe ve belde belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Açılış konuşmasını yapan mevcut başkan Gülcan Namal, siyasetin zor bir zanaat olduğunu belirterek, siyasetin emek, zaman ve fedakarlık istediğini söyledi. Kendisinin zora taip olduğunu belirten Namal, “Bizler Haymana'nın, Malhatun'un torunlarıyız.

 

 

Geçmişimize sahip çıkmak, geleceğimize yön vermek bizlerin elinde. Analık duygularımızla yeni Türkiye'nin inşasında hiç bir hesabımız olmadan tüm gücümüzle bu dava için koşmaya gayret ediyoruz. Bundan önce kaybettiğimiz, unuttuğumuz haklarımız için, çocuklarımızın geleceği için siyasette bizde varız diyoruz. Bizlerin siyaset yapması gerçekten çok zor. Erkekler siyaset yapar ama eve gittikleri zaman her şey hazırdır. Onların arkalarında bir kadın vardır. Onun için yükümüz iki kat daha ağır. Ama bizler kararlıyız. Yeni Türkiye'yi birlikte inşa ediyoruz. Yeni Türkiye hedefine yorulmadan, bıkmadan, yılmadan ilerliyoruz. Sevdamızda, davamızda bundandır. İnşallah yeni Türkiye bölge ve dünya barışına adalet, hak ve hakkaniyet ve daha çok hizmet eden bir Türkiye olacaktır ”dedi.

 

 

  "2023 TÜRKİYE’SİNİ OLUŞTURMA ADINA HEP BİRLİKTE OLACAĞIZ"

 

  2023 Türkiye’sini oluşturma adına hep birlikte olacaklarını belirten Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, “Gerçekten 2001 yılında çıkmış olduğumuz bu medeniyet yolculuğunda liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bu zamana kadar genelde ve yerelde Allah'a çok şükürler olsun ki çok güzel işleri hep birlikte yaptık. Ve bir iddiamız vardı, bir hedefimiz vardı. Yeni Türkiyeyi oluşturmaktı. Ve eskiyi yaşanabilir hale getirerek Yeni Türkiye'nin temellerini atma noktasında da inşallah 2015 genel seçimlerinde de 2023 Türkiye’si oluşturma adına o enerjiyi, o sinerjiyi hep birlikte alacağız” dedi.

 

 

  “ÜLKEMİZİN HUZURU AYNI ZAMANDA EVİMİZİN HUZURUYDU”

 

  AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, kuruluşlarından bugüne kadar iktidara geldikleri andan itibaren hem yerel hemde merkez yönetimlerde pek çok ilki başardıklarını belirtti. Poyraz, “Bütün çalışmalarımızda ilçe bazı siyaset yapma hassasiyetini göstermeye çalıştık. Ama hassas bir noktamız vardı. Evimizin huzuru, ülkemizin huzuruydu. Ülkemizin huzuru aynı zamanda evimizin huzuruydu. O yüzden yaptığımız bütün değişikliklerde AK Parti'nin inşalarını en iyi anlayanlar da bu evlerdeki hanımefendiler ve kadın kardeşlerimiz oldu. Sağlıkta yaptığımız reformlar, eğitimde yaptığımız reformlar, sosyal güvenlik sisteminde yaptığımız reformlar ve bugün şuanda sayamayacağım pek çok reformların aslında doğrudan doğruya evimizdeki huzuru en iyi anlayanlarımız kadın kardeşlerimiz oldu. Allah'a şükür şükredebilecek çok güzel şeyler yaptık” dedi.

 

 

  “BİLECİK'TE YÜZDE 24,88 OY ORANIYLA BİR MİLLETVEKİLİ ÇIKARDIK”

 

  İki hafta içinde il, gençlik kolları ve son olarakta kadın kollarını kongrelerini hayırlısıyla tamamlayacaklarını belirten AK Parti Bilecik İl Başkanı Kadir Bayrak, “3 buçuk ay kısa bir süre olan genel seçimlere yenilenmiş kadrolarımızla giriyoruz. 2002 genel seçimlerinde Bilecik'te yüzde 24,88 oy oranıyla bir tane Milletvekili çıkardık. Rakamlar bize artık Bilecik'te bir ilki gerçekleştirmenin ve artık iki Milletvekili çıkartmamızı söylüyor. Bu mümkün. Bu ekip, bu teşkilat hedefi gerçekleştirebilecek azme ve inanca sahip. Biz sadece seçimleri kazanmak amacıyla değil, insanlarımızı kazanmak, gönülleri kazanmak, hizmet üretmek amacıyla yola çıktık. Aynı anlayışla yolculuğumuza devam edeceğiz” dedi.

 

 

  “1299’LARDAKİ HAVAYI İNSANLIĞA TEKRAR TENEFFÜS ETTİRMENİN İHTİYACI VAR”

 

  Son olarak söz alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Bilecik kültür, tarih ve medeniyet açısından önemli noktalardan bir tanesi olduğunu belirterek, “Hizmet manasında söylemiyorum. Kültür, tarih ve atalarımız açısından yeterince değer bulduğunu söyleyemeyiz. Burası yalnız Bilecikliler açısından değil, 80 milyonluk Türk toplumu açısından hatta insanlık için önemli merkezlerden bir tanesi. 1299'lardaki havayı tekrar burada teneffüs etmek, bu havayı bugün ki insanlığa tekrar teneffüs ettirmek ihtiyacı var. Bugün üzüntülüyüz. Daha hayatının baharında, daha hayatının cıvıl, cıvıl olduğu dönemde cahilce katledildi.

 

 

Dünya'nın dört bir yanında bunlar var ama bizim milletimize, bizim insanlığımıza yakışmadı. Bunu yapanları lanetliyorum. Gerçekten acınacak bir tablo. Biz böyle bir millet değildik. Yıllarca bu milletin değerleriyle mücadele edildi. Bakın burada 4.Olağan Kongremizi yapıyoruz. Türkiye'nin değil belki de Dünya'nın en büyük kadın teşkilatı. Bizim yalnız kadın teşkilatımız, kadın kollarımız değil ki, AK Parti'nin kendisi bir kadın teşkilatı. Bizim üç tane kadememiz var.

 

 

Ana kademe, kadın kolları ve gençlik, bu üçlünün birisi kadın kollarıdır. Ana kademelerde yüzde 30 hedefimiz var. Ak Parti'nin başarısının altında kadınlarımız, kadın kollarımızın teşkilatı bulunuyor. Seçimler gerçekten kırılma noktalarıdır. Kırılmaya fırsat vermemek lazım. Kırılan olursa, aleyhe konuşan olursa da onlara da itibar etmeyeceksiniz” dedi.

  Konuşmaların ardından seçime geçildi ve 600 delegenin 248’inin oyunu alan Gülcan Namal, 2’inci kez AK Parti Bilecik Kadın Kolları Başkanlığına seçildi.

Son Güncelleme: 16.02.2015 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle