41 YILLIK TECRÜBE ADAY ADAYLIĞI AÇIKLADI

 Cumhuriyet Halk Parti Bilecik Belediyesi Meclis Üyesi Seyfi Özgen, bugün partisinden Bilecik Belediye Başkanlığı için aday adaylığı açıklayarak, "Bilecik’in sorunlarını bilen ve çözüm üreten birisi olarak Belediye Başkanlığı aday adaylığında başvurum bırakıyorum" dedi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
19 Ekim 2018 Cuma 15:28
936 Okunma
41 YILLIK TECRÜBE ADAY ADAYLIĞI AÇIKLADI

   Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Bilecik Belediyesi Meclis Üyesi Seyfi Özgen, bugün partisinden Bilecik Belediye Başkanlığı için aday adaylığı açıklayarak, "Bilecik’in sorunlarını bilen ve çözüm üreten birisi olarak Belediye Başkanlığı aday adaylığında başvurum bırakıyorum" dedi.


 

  Belediye Meclis üyesi Seyfi Özgen'in CHP Bilecik İl Başkanlığında aday adaylığı açıklamasına İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan ve partililer katıldı. 41 yıldır aktif siyasetin içinde olduğunu anlatan Özgen, "Bu süre zarfında ilçe başkanlığı, il başkan yardımcılığı, il eğitim sekreterliği, belediye meclis üyeliği görevlerinde bulundum.

 CHP’nin çeşitli organlarında ve 4 buçuk yıldır Belediye Meclisinde görev yapmaktayım. Bilecik’in sorunlarını bilen ve çözüm üreten birisi olarak Belediye Başkanlığı aday adaylığında başvurum bırakıyorum. Bu süreçte sizler de beni yalnız bırakmadınız. Destek vermeye geldiniz. Partimize ilimize hayırlı olmasını diliyorum.Bu süreçte bana destek olan eşime, aileme, dava arkadaşlarıma, Milletvekilimiz Yaşar Tüzün’e, İl Başkanımız Metin Yaşar ve İl Yönetim Kurulu üyelerine, İlçe Başkanım Gültekin Çalışkan ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerine, Kadın ve Gençlik Kolları İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederim.

 Ayrıca,  4 buçuk yıldır görev yaptığım Belediye Meclis üyeliğine ve İl Genel Meclis üyesine 2014 Yerel seçimlerinde beraber yola çıktığımız oy vererek sizleri temsil etmek üzere Belediye Meclisin de seçilmemi sağlayan Bilecik halkına da öncelikle şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum. 


Diğer aday adaylarına başarılar diledi
  CHP'nin Bilecik'te belediye başkanlığı için üçüncü resmi başvuruyu yapan Özgen, "Diğer aday adayı arkadaşlara da başarılar dileyerek birlikte kol kola, omuz omuza bu işi başaracağımızı umut ediyorum. Ayrıca bugün muhtarlar günü. Onların da muhtarlar gününü kutluyor saygı ve sevgilerimi sunuyor, hoş çakalın dost çakalın diyorum.

 

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle