“2023 SEÇİMLERİNE KARARLI ŞEKİLDE HAZIRLANACAĞIZ"

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, tüm teşkilat mensuplarıyla birlikte sahadaki varlıklarını daha da artırarak, 2023 seçimlerine kararlı şekilde hazırlanacaklarını söyledi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
24 Kasım 2021 Çarşamba 14:33
219 Okunma
“2023 SEÇİMLERİNE KARARLI ŞEKİLDE HAZIRLANACAĞIZ"

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, tüm teşkilat mensuplarıyla birlikte sahadaki varlıklarını daha da artırarak, 2023 seçimlerine kararlı şekilde hazırlanacaklarını söyledi.


Başkan Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Mutlu Selen Haşit, Gençlik Kolları Başkanı Başkanı Muhammet Karadayı ile birlikte Ankara’da AK Parti Genel Merkezinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında parti genel merkezinde 150’incisi düzenlenen genişletilmiş il başkanları toplantısına katıldı.

Toplantı sonrası bir değerlendirmede bulunan Başkan Yıldırım, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde toplantımızı gerçekleştirdik. Çalışmalarımız daha da hız kazanacak. Kadın ve gençlik kolları başkanlarımızla ve tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte sahadaki varlığımızı daha da artırarak, 2023 seçimlerine kararlı şekilde hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle