“2023 HEDEFLERİMİZE EMİN ADIMLARLA İLERLEMEYE DEVAM EDİYORUZ”

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım Ankara’da, ‘Marmara Bölge İl Başkanları Toplantısı’ ve ‘Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Ocak 2022 Cuma 12:31
129 Okunma
“2023 HEDEFLERİMİZE EMİN ADIMLARLA İLERLEMEYE DEVAM EDİYORUZ”

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım Ankara’da, ‘Marmara Bölge İl Başkanları Toplantısı’ ve ‘Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. Toplantı hakkında değerlendirmede bulunan Başkan Yıldırım, “2023 hedeflerimize de aynı doğrultuda ve emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz” ifadelerini vurguladı.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, çeşitli temaslarda bulunmak için gittiği Ankara’da ‘Marmara Bölge Başkanları’ ve ‘Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. Gerçekleştirilen toplantılarda il başkanları, illerde yaptıkları parti çalışmaları masaya yatırarak karşılıklı görüş önerilerinde bulundu.

Toplantı hakkında değerlendirmede bulunan AK Parti İl Başkanı Yıldırım, “Partimiz aynı aşk, heyecan ve inançla; istikrar ve güvenin adresi olmaya devam ediyor. 2023 hedeflerimize de aynı doğrultuda ve emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle