VOLEYBOL TAKIMI ESKİŞEHİR'DEN ELİ BOŞ DÖNDÜ

 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Erkek Voleybol takımı katıldığı turnuvada oynadığı 3 maçı da kaybederek, turnuvada sıfır çekti.  

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
31 Aralık 2017 Pazar 14:07
480 Okunma
VOLEYBOL TAKIMI ESKİŞEHİR'DEN ELİ BOŞ DÖNDÜ

 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Erkek Voleybol takımı katıldığı turnuvada oynadığı 3 maçı da kaybederek, turnuvada sıfır çekti.


  Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Üniversiteler Arası Erkek Voleybol 2. Lig müsabakalarına katılan Şeyh Edebali Üniversitesi Erkek Voleybol takımı katıldığı turnuvada oynadığı 3 maçı da kaybederek, turnuvada sıfır çekti. Çekilen kura neticesinde A Gurubu’nda yer alan Bilecik temsilcisi Denizli Pamukkale Üniversitesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ile eşleşti. İlk maçını İzmir Katip Çelebi Üniversitesi oynayan - Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Erkek Voleybol bu müsabakayı 3-1 kaybetti. İkinci maçında Denizli Pamukkale Üniversitesi ile karşı karşıya gelen Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Erkek Voleybol bu maçı da 3-0 kaybetti. Son maçında Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ile karşılaşan Bilecik temsilcisi bu müsabakayı da 3-1 kaybederek turnuvaya veda etti.


  Üniversiteden turnuva hakkında yapılan açıklamada, "Takımımız, son derece çekişmeli maçlara sahne olan turnuvada oynadığı 3 maçı son dakikalarda verdiği sayılarla kaybetti. Ortaya koyduğu mücadeleyle taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan takımımız, oynadığı müsabakalarla tecrübesini arttırarak önümüzdeki yıllar için ümit verdi" ifadelerine yer verildi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle