ÜNİVERSİTEDE ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ KONFERANSI

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde Çocuk Gelişimi ve Eğitimi konulu bir konferans düzenlendi.

17 Mart 2017 Cuma 10:17
1322 Okunma
ÜNİVERSİTEDE ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ KONFERANSI

   Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde Çocuk Gelişimi ve Eğitimi konulu bir konferans düzenlendi.  

 

 

     Sağlık Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümü tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Çocuk Gelişimi Uzmanı Emine Ergün katıldı. Konferansın açılış konuşmasını yapan Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Fadime Özdemir Koçak, çocuk yetiştirmenin zor ve emek isteyen bir süreç olduğunu söyledi.

 

 

   İnsanların kişiliklerinin çok büyük oranda 0-6 yaş arasında şekillendiğinin altını çizen Özdemir, “Buradan mezun olan öğrencilerimize çocuklarımızı emanet edeceğiz. Öğrencilerime her ders söylüyorum, kendi çocuğunuz gibi düşünün, o çocuklara vereceğiniz her şey hayatlarını etkileyecek. Bu sorumlulukla hareket edin ve pozitif olun” ifadelerini kullandı.

 

 

   Özdemir ayrıca, 10. yıl etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen konferansların öğrenciler için büyük bir fırsat olduğunu söyledi ve öğrencilere bu konferansları en iyi şekilde değerlendirmelerini tavsiye etti.

 

 

     Açılış konuşmasının ardından Çocuk Gelişimi Uzmanı Emine Ergün’ün konferansı başladı. Ergün, öğrencilere anne-baba danışmanlığı, gebelik danışmanlığı, konuşma terapisi ve kreş danışmanlığı gibi mesleki konularda bilgiler verdi. Etkinlik sonunda öğrenciler merak ettikleri konuları Emine Ergün’e sorma fırsatı yakaladı.

Son Güncelleme: 17.03.2017 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle