T.C.BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN

Bilecik Şey Edebali Üniversitesine aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkartılan yönetmelik hükümleri ile Üniversitemiz Senatosu tarafından tespit edilen ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından uygun görülerek yayımlanan https://kms.kaysis.gov.tr/Home/Goster/59979 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Atanma ve Yükseltilme Yönergesindeki koşullara göre daimi statüde çalıştırılmak üzere öğretim üyesi alınacaktır.

13 Temmuz 2017 Perşembe 13:27
2045 Okunma
T.C.BİLECİK ŞEYH EDEBALİ  ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN

   Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesine aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkartılan yönetmelik hükümleri ile Üniversitemiz Senatosu tarafından tespit edilen ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından uygun görülmüştür.

 

 

 Yayımlananhttps://kms.kaysis.gov.tr/Home/Goster/59979 Bilecik Şeyh Edebali  Üniversitesi Öğretim  Üyeliğine Atanma ve Yükseltilme Yönergesindeki koşullara göre daimi statüde çalıştırılmak üzere öğretim üyesi alınacaktır.

 YARDIMCI DOÇENT kadrolarına başvuracak adayların; http://w3.bilecik.edu.tr/personel/  adresinde bulunan müracaat formu, başvurdukları birim ve Ana Bilim Dalını/Programını ve hangi yabancı dilden sınava gireceğini belirten dilekçe, Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) veya Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil (YÖKDİL) sınavından en az 55 Puan aldığına ilişkin belge (veya Üniversitelerarası Kurulca eş değerliği kabul edilen bir sınavdan muadili bir puan almış olmak), özgeçmiş, 2 (iki) adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, askerlik durum belgesi, yayın listesi, doktora belgesi (yurtdışından almış oldukları diplomaların Üniversitelerarası  Kurul tarafından denkliğinin onaylanmış olması şartıyla), bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan belgeler ile Dosya Hazırlama Yönergesine uygun hazırlanan (https://kms.kaysis.gov.tr/Home/Goster/95751)   4 (dört) adet dosya ile birlikte ilgili birimlere teslim edeceklerdir.

 Yardımcı Doçent adayları için, 2547 Sayılı Kanun’un 23. maddesi ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 18.11.2008 tarih ve 33595 sayılı yazısı gereğince ayrıca Üniversitemizde de yabancı dil sınavı yapılacaktır. mMüracaatlar ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde kabul edilecektir. Başvuru esnasında doktora, yabancı dil belgesi, askerlik durum belgesi ve istenilen diğer belgelerin fotokopileri, atama yapılacak olması halinde ise; aslı veya aslı ile birlikte fotokopisinin olması gerekmektedir.Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar ile daha önce çalışıp ayrılanlar çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ve ayrıntılı Hizmet Belgesi’ni başvuru belgesine ekleyeceklerdir.Tüm adayların 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48.maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir. Belirtilen şartları taşımayanlar, süresi içerisinde başvurmayanlar ve posta ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Başvuru evrakları iade edilmeyecektir. Duyurulur.

 

 

İLGİLİ BİRİM

Y.DOÇENT

 

ARANAN ÖZEL ŞARTLAR

Derece

Adet

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

 

 

 

İktisat Ana Bilim dalında doktora yapmış olmak. Finansal bulaşıcılık ve Sermaye Hareketlerinin Makro Ekonomik etkileri üzerine çalışmaları olmak.

İktisat Bölümü

 

 

 

İktisat Teorisi Ana Bilim Dalı

 

3

 

1

İşletme Bölümü

 

 

İşletme Ana Bilim Dalı Yönetim ve Organizasyon Bilim Dalında  doktora  yapmış  olmak.  Kurumsal  itibar  ve  dış kaynak kullanımı konularında çalışmaları olmak.

 

Yönetim ve Organizasyon Ana Bilim Dalı

 

2

 

1

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

 

 

 

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Ana Bilim Dalında doktora yapmış  olmak.  Biyomedikal  örüntü  tanıma  üzerine çalışmaları olmak.

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü

 

 

 

Devreler ve Sistemler Ana Bilim Dalı

 

5

 

1

 

Elektrik Tesisleri Ana Bilim Dalı

 

4

 

1

Elektrik-Elektronik Mühendisliği veya Enerji Sistemleri Mühendisliği Ana Bilim dalında doktora yapmış olmak. Rüzgar enerjisi üzerine çalışmaları olmak.

ZİRAAT VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

 

 

 

 

Ekim nöbeti konusunda doktora yapmış olmak. Karışık ekim

konusunda çalışmaları olmak.

Tarla Bitkileri Bölümü

 

 

 

 

Endüstri Bitkileri Ana Bilim Dalı

 

3

 

1

SAĞLIK YÜKSEKOKULU

 

 

İç Hastalıkları Hemşireliği alanında doktora yapmış olmak. Yoğun Bakım Hemşireliği ve Hastane Enfeksiyonları konularında çalışmaları olmak.

Hemşirelik Bölümü

 

 

İç Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı

2

1

 

NOT: İlanımız 13.07.2017 tarihinde SABAH gazetesinde yayımlanmıştır. İlana İlk Başvuru Tarihi   : 13.07.2017

İlana Son Başvuru Tarihi : 27.07.2017

 

Son Güncelleme: 13.07.2017 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
LowellPab 2017-12-27 14:39:18

100 satoshi every 15 minutes + 10000 Jackpot

banner22

resim yükleresim yükle