SERT AÇIKLAMA

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
20 Haziran 2018 Çarşamba 13:30
835 Okunma
SERT AÇIKLAMA

  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Bilecik'e bağlı tüm ilçe, belde ve köylerde bulunan kahveleri ziyaretleri yaparken, MHP Milletvekili adayı  İbrahim Sertan Yalçınkaya burada sert açıklamalarda bulundu. 

Yalçınkaya, "Bu ülkede kahraman ordu mensuplarının apoletlerini sökmek isteyenler var, FETÖ terör örgütü için gizli, gizli oluşumlar yapmak isteyenler var, bir parti var kaynağını nerelerden aldığı belli olmayan bir partide çıkıp halkımızın kanına girmiş terör savunucusu bir partinin genel başkanını salacağını söylüyor. Bunlar kandil ağzı.  İşte bunların karşısında bizler varız, Allah’ın izniyle oynanan tüm kirli oyunları bir, bir bozacağız.

 Bizler o yüzden siyasette varız biz bu yola gövdemizi koyduk hadi buyurun apoletleri sökün ancak bedenimizi çiğnemeniz gerek. Bizler bunlara karşı duruşu sergilemezsek şehitlerimizin dedelerimizin kemikleri sızlar onlara ihanet etmiş oluruz. Ama bizler ihanet edemeyiz biz Türk’ün torunuyuz Türk oğlu Türk’üz. Sizlerden 24 Haziranda bizlere destek olmanızı diliyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2018-06-21 11:06:54

3 ay önceki Sertan nerede vay anasını genel başkanını örnek alıyor

banner22

resim yükleresim yükle