REKTÖR BEYDEMİR, VAKIF GÖNÜLLÜSÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞİYE KATILDI

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, kentte faaliyet yürüten çeşitli vakıflara mensup öğrencilerle bir araya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
18 Aralık 2021 Cumartesi 14:23
48 Okunma
REKTÖR BEYDEMİR, VAKIF GÖNÜLLÜSÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞİYE KATILDI

 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, kentte faaliyet yürüten çeşitli vakıflara mensup öğrencilerle bir araya geldi.


Bilecik'te faaliyet yürüten Ensar Vakfı, TÜGVA, Genç Memur-Sen ve İlim Yayma Cemiyeti gönüllüsü öğrencilerin düzenlediği söyleşi Dursun Fakıh Ortaokulu konferans salonunda gerçekleşti.  Burada vakıf gönüllüsü öğrencilere akademik yaşamı ve deneyimlerinden örnekler sunan Rektör Beydemir, başarının ilk adımının çok çalışmak olduğunu belirtti.

Üniversite öğrencilere sunduğu akademik ve sosyal imkanları anlatan Rektör Beydemir, soru-cevap bölümünde öğrencilerin merak ettiği konularda sorularını yanıtladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle