REKTÖR BEYDEMİR, OKULLARINI DERECE İLE BİTİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİNİ VERDİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Şükrü Beydemir, ön lisans ve lisans programlarını derece ile bitirin öğrencilere ödüllerini verdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
09 Ağustos 2021 Pazartesi 12:03
47 Okunma
REKTÖR BEYDEMİR, OKULLARINI DERECE İLE BİTİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİNİ VERDİ
banner15

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Şükrü Beydemir, ön lisans ve lisans programlarını derece ile bitirin öğrencilere ödüllerini verdi.


Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ön lisans ve lisans programlarını derece ile bitiren öğrenciler için ödül töreni düzenledi. Ödüllerini Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Şükrü Beydemir’den alan öğrenciler başarılarının mutluluğunu yaşadı. Yaşanan orman yangınları ve devam eden pandemi koşulları nedeni ile yalnızca derece ile mezun olan öğrenciler ve ailelerinin katıldığı ödül töreni Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi stadyumunda gerçekleştirildi.
Öte yandan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Şükrü Beydemir, “Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, kendilerine bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle